Αμπερ Χερντ: “Ο Τζόνι Ντεπ μου πετούσε μπουκάλια σαν χειροβομβίδες”

Αμπερ Χερντ: “Ο Τζόνι Ντεπ μου πετούσε μπουκάλια σαν χειροβομβίδες”
Η Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ το 2015 AP

Η Άμπερ Χερντ μιλώντας στο δικαστήριο κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, ότι της είχε επιτεθεί δεκάδες φορές ρίχνοντας μπουκάλια πάνω της.

Μετά τη χθεσινή παραδοχή της Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο ότι χτύπησε μία φορά τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, θέλοντας να υπερασπιστεί την αδερφή της, η ηθοποιός εξαπέλυσε νέες κατηγορίες προς τον Τζόνι Ντεπ κάνοντας λόγο για επανειλημμένη επίθεση σε βάρος της με εκτόξευση μπουκαλιών.

Η Χερντ περιέγραψε μία άγρια διαμάχη που είχαν οι δύο ηθοποιοί, η οποία ξεκίνησε όταν εκείνη προσπάθησε να τον πείσει να σταματήσει να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, σε ένα σπίτι στην Αυστραλία, όταν ο Ντεπ συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας “Πειρατές της Καραϊβικής”.

“Όταν Ο Τζόνι ήταν νηφάλιος με ευχαριστούσε συνέχεια που του έσωσα τη ζωή πείθοντάς τον να κόψει το ποτό. Ωστόσο θυμάμαι μία φορά που του πήρα από τα χέρια ένα μπουκάλι και το πέταξα στο πάτωμα σπάζοντάς το. Τότε εκείνος άρχισε να αρπάζει μπουκάλια ποτού και να τα πετάει το ένα μετά το άλλο προς το μέρος μου”, δήλωσε η Χερντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.

“Ένιωθα γυαλιά να σπάνε πίσω μου. Κατευθύνθηκα προς το σαλόνι αλλά εκείνος δεν έλεγε να σταματήσει. Φοβόμουν πάρα πολύ να κοιτάξω πίσω μου. Αισθάνθηκα γυαλί να μου σκίζει το χέρι. Πέταξε γύρω στα 30 μπουκάλια εναντίον μου”, συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια αρνήθηκε την κατηγορία ότι έκαψε με τσιγάρο το στήθος του Τζόνι Ντεπ. “Όχι. Ο Τζόνι το έκανε μπροστά μου. Συχνά έκανε τέτοιου είδους πράγματα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα