Τζώρτζια Κεφαλά: Κατεβαίνει στις εκλογές – “Να βάλουμε λίγο rock ‘n’ roll στη Βουλή;”

Τζώρτζια Κεφαλά: Κατεβαίνει στις εκλογές – “Να βάλουμε λίγο rock ‘n’ roll στη Βουλή;”
Τζώρτζια Κεφαλά papadakispress

Η frontwoman των Μπλε, Τζώρτζια Κεφαλά κατεβαίνει υποψήφια στις εθνικές εκλογές του Μαΐου. Το κόμμα και η ανακοίνωσή της.

Την απόφασή της να κατεβεί υποψήφια στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε η Τζώρτζια Κεφαλά. Η frontwoman του συγκροτήματος Μπλε, σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έκανε γνωστή την υποψηφιότητά της αλλά και τους λόγους που την οδήγησαν να δοκιμάσει την τύχη της στην πολιτική.

«Έχω κάτι να σας πω. Αποφάσισα, επειδή κουράστηκα και έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα τα τελευταία 3-4 χρόνια που αφορούν στη ζωή των καλλιτεχνών, στη ζωή του βαφτισιμιού μου που «έφυγε» από παραλείψεις και ασυνεννοησίες.. Όλη αυτή η ανημπόρια να λειτουργήσουν απλά πράγματα και όλη αυτή η μοιρολατρία.. Ακόμα κι αυτό με έχει κουράσει πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά.

«Οπότε αποφάσισα, φίλοι μου, να δράσω και να ενωθώ με ένα άλλο κορίτσι που μου λένε ότι μου μοιάζει λίγο ενεργειακά… πάντως βρίσκω ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός, πολύ συνεπής, που τηρεί τον λόγο του, που έχει πάρα πολύ διάθεση να παλέψει για τους άλλους. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου», τόνισε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Τι λέτε λοιπόν να βάλουμε λίγο rock ‘n’ roll στη Βουλή; Λίγο τούλι και αρβύλα, βρε αδερφέ… και συνέπεια όμως», είπε κλείνοντας στο βίντεό της η Τζώρτζια Κεφαλά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα