Τζούλια Νόβα: “Άκουγα από τον πρώην σύντροφό μου πως αν κάνεις παιδί, καταστρέφεται η ζωή σου”

Τζούλια Νόβα: “Άκουγα από τον πρώην σύντροφό μου πως αν κάνεις παιδί, καταστρέφεται η ζωή σου”
Η Τζούλια Νόβα instagram @julianova1

Η Τζούλια Νόβα περιμένει το πρώτο της παιδί και εξηγεί πώς ο μέλλοντας σύζυγός της τής άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο έβλεπε το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης.

Η Τζούλια Νόβα διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ενώ βρίσκεται σε προετοιμασίες για τον πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή “Ο Τροχός της Τύχης” μοιράστηκε τα συναισθήματά της λίγο πριν γίνει μανούλα, καθώς βρίσκεται ήδη στον 7ο μήνα, αλλά και για το θαύμα της εγκυμοσύνης.

“Ποιος θα το πίστευε ότι θα υπάρξει τέτοια εξέλιξη. Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη, ήρθε σαν θαύμα. Έγινε μία φορά και οι πιθανότητες ήταν τρομερά μικρές. Ήταν γραφτό να γίνει. Πήγαμε στον γιατρό, χτυπούσε ήδη η καρδούλα, πάθαμε σοκ και οι δυο, γιατί ήμουν ήδη δυο μηνών και κάτι” δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα, ενώ σε ερώτηση για το αν φανταζόταν ποτέ η ίδια τον εαυτό της μανούλα, απάντησε: ”Μέχρι πριν έναν χρόνο θα σου έλεγα όχι, ήμουν λίγο αρνητική επειδή έτσι είχα μεγαλώσει και άκουγα από τον πρώην σύντροφό μου ότι αν κάνεις παιδί καταστρέφεται η ζωή σου, δεν ξαναπάς διακοπές και ήρθε ο Μιχάλης και μου είπε το εντελώς αντίθετο και είδα πολύ πιο απλά τα πράγματα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα