Τζούλια Νόβα: "Ο πατέρας μου δεν είχε δώσει για μένα ούτε ένα ευρώ"

Τζούλια Νόβα: "Ο πατέρας μου δεν είχε δώσει για μένα ούτε ένα ευρώ"

Η καλλονή παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως παιδί, έχοντας μακριά τη μητέρα της, αλλά και για την κακή σχέση με τον πατέρα της.

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τη σχέση που έχει με τον πατέρα της και πως την έχει επηρεάσει.

Η καλλονή παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως παιδί, έχοντας μακριά τη μητέρα της και μη μπορώντας να έχει συχνή επικοινωνία μαζί της, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στην παντελή απουσία του πατέρα της, ακόμη και όταν ζούσαν στο ίδιο σπίτι, προτού χωρίσουν οι γονείς της.

Σχετικά με το διαζύγιό τους, αναφέρθηκε στις εικόνες που έχει από τη στιγμή εκείνη, αφού ο πατέρας της πήγε να χτυπήσει τη μητέρα της όταν χώριζαν, κάτι που έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη της. Τότε, η μητέρα της και η γιαγιά της τον πέταξαν έξω από το σπίτι, ενώ και η μετέπειτα συμπεριφορά του δεν ήταν η πρέπουσα.

"Ο πατέρας μου ήταν εξαφανισμένος για πολλά χρόνια, νόμιζα ότι είχε πεθάνει και όταν εμφανίστηκε ξανά εγώ ήμουν πολύ αντιδραστική. Αν ο πατέρας μου μου έδειχνε περισσότερο αγάπη ίσως να το ξεπερνούσα. Ο πατέρας μου ασχολούταν μόνο με τις κοπέλες του κι όχι με εμένα. Ερχόταν να με δει με το ζόρι. Ο πατέρας μου δεν είχε δώσει για μένα ούτε ένα ευρώ. Ούτε για μια σοκολάτα. Όταν έγινα 18 βρήκε το τηλέφωνο της μαμάς μου και της είπε πως τώρα που ενηλικιώθηκα θα μπορούσα ίσως να τον βοηθάω οικονομικά."

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της:SHARE: