Τζόυς Ευείδη στο The 2Night Show: Γι' αυτό τον λόγο είναι τόσο βραχνή η φωνή μου

Τζόυς Ευείδη στο The 2Night Show
Τζόυς Ευείδη στο The 2Night Show GLOMEX

Για την επιστροφή του "Καφέ της Χαράς", τον ρόλο της Σταυρούλας και την προσωπική της ζωή, μίλησε η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη στο "The 2Night Show".

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο "The 2Night Show" στον ΑΝΤ1 την Τζόυς Ευείδη το βράδυ της Πέμπτης. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του "Καφέ της Χαράς" στη μικρή οθόνη και αποκάλυψε την εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος της στα επόμενα επεισόδια.

"Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα ξαναγίνει το "Καφέ της Χαράς". Έλεγα "ναι, καλά". Μου έλεγαν για συζητήσεις και συναντήσεις που κάνουν και εγώ έλεγα στον Χάρη Ρώμα και στην Άννα Χατζησοφιά "ναι ναι αγάπη μου, μακάρι να γίνει" και δεν το πίστευα. Σκεφτόμουν ότι θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες. Συγκινηθήκαμε πολύ με την επιστροφή. Τα μωρά μεγάλωσαν, εμείς μεγαλώσαμε. Καταρχάς ζούμε όλοι! Είναι πολύ σοβαρό αυτό. Ζούμε όλοι, είμαστε χαρούμενοι, είμαστε τα Jurassic Stars και χαιρόμαστε πολύ. "Πάρ' τα μωρά να τα βασανίσεις, άσε τους γέρους ήσυχους", του λέμε του Ρώμα!", δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός για το remake της κωμικής σειράς.

"Μην βιάζεσαι, δεν άλλαξα και τόσο πολύ. Δεν είμαι σκληρή, χαλβάς είμαι ακόμα. Θα δεις σε λίγο. Εντάξει, δεν θα πάω στο καφενείο να πλένω ποτήρια, δήμαρχος θα είμαι... Αλλά δήμαρχος χωρίς αυτοπεποίθηση", είπε για τον ρόλο της Σταυρούλας στο "Καφέ της Χαράς".

Επίσης, μίλησε για τον θάνατο των γονιών της με διαφορά ενός μήνα, την αγάπη της για τα ζώα, καθώς και την προσωπική της ζωή, λέγοντας πως δεν έχει παντρευτεί ποτέ, πως είναι "η επιτομή της γεροντοκόρης", καθώς και ότι θέλει πια πολύ καλές προδιαγραφές για να μπει στη διαδικασία να ξεκινήσει μία σχέση.

Όσο για την φωνή της, που έχει γίνει πιο βραχνή τα τελευταία χρόνια, η Τζόυς Ευείδη εκμυστηρεύτηκε πως είναι λόγω της κακής χρήσης: "Η φωνή μου έχει πολλά προβλήματα. Έγινε πιο βραχνή λόγω χαλάρωσης των φωνητικών χορδών. Είναι από την κακή χρήση. Μου γράφουν πολλοί στο Instagram "τι έχει πάθει η φωνή σας;". Ντρέπομαι λίγο. Αυτό θέλει επέμβααση. Προσπαθώ να αποφεύγω τα χειρουργεία, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα αναγκαστώ να το κοιτάξω κάποια στιγμή".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: The 2Night Show, ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς
SHARE: