Βαλέρια Κουρούπη: “Συγκατοικώ ακόμα με τον πρώην σύζυγό μου για οικονομικούς λόγους”

Βαλέρια Κουρούπη: “Συγκατοικώ ακόμα με τον πρώην σύζυγό μου για οικονομικούς λόγους”
H Βαλέρια Κουρούπη και ο σύντροφό της Νίκο Ξύδη papadakispress

Για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Νίκο Ξύδη με τον οποίο συγκατοικεί, με την Ελένη Βιτάλη, αλλά και τον Γιάννη Μπέζο, μίλησε η Βαλέρια Κουρούπη στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Για τη συγκατοίκηση με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Ξύδη, για τη σχέση που διατηρεί με τη μητέρα του, την Ελένη Βιτάλη, αλλά και με τον Γιάννη Μπέζο μίλησε η γνωστή ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Αντ1 “Χιούστον το Λύσαμε”.

“Με τον πρώην σύντροφό μου συγκατοικούμε με έναν τρόπο που έχουμε εφεύρει, ο ένας πάνω, ο αλλος κάτω. Θέλουμε και οι δύο να φύγει κάποιος από το σπίτι γιατί, όσο και να συμπαθιόμαστε και να είμαστε αγαπημένοι είναι πολύ παράδοξο. Είμαστε πάνω-κάτω. Η κουζίνα είναι κοινή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το κάνουμε για πολλούς πρακτικούς και οικονομικούς λόγους και δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε να μένουμε χωριστά”, ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, η οποία συμπλήρωσε: “Όταν έχεις ένα παιδί δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα για να πληρώσεις το νοίκι”.

Μιλώντας για τον θείο της, Γιάννη Μπέζο, τόνισε πως σαν συνεργάτης είναι φανταστικός. “Είναι αυστηρός για να γίνει σωστά η δουλειά, έχει συγκρατημένα τα λουριά, αλλά με πολύ κέφι. Δεν ξέρω πώς τα συνδυάζει. Πας με χαρά στη δουλειά, αισθάνεσαι τρομερά ασφαλής που υπάρχει αυτό το πλαίσιο, είναι τρομερά δίκαιος και τρομερά γενναιόδωρος”.

Και συνέχισε: “Όταν μου είχε πει να πάω στο “Εκείνες κι εγώ” έλεγα όχι θα λένε ότι είσαι θείος μου. Τότε μου είχε πει σοφά “Αν είσαι καλή δεν θα λένε τίποτα, αν δεν είσαι φυσικά και θα λένε”.

Για την Ελένη Βιτάλη η Βαλέρια Κουρούπη δήλωσε τα εξής: “Είναι ένας άνθρωπος που μια φορά αν τον γνωρίσεις καλύτερα στη ζωή σου θα τον θυμάσαι για πάντα. Είναι πανέξυπνη, με πάρα πολύ χιούμορ, πανευαίσθητη, υπερταλαντούχα και γενικά με πάρα πολύ μπροστάρικη σκέψη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα