Βάνα Μπάρμπα: Σοκάρει η εξομολόγηση για εμμονική θαυμάστρια – “Αρχίζω να νιώθω φόβο”

Βάνα Μπάρμπα: Σοκάρει η εξομολόγηση για εμμονική θαυμάστρια – “Αρχίζω να νιώθω φόβο”
Η Βάνα Μπάρμπα ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKISPRESS

Τη δική της εμπειρία stalking μοιράστηκε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα μετά την εξομολόγηση της Άννας Κορακάκη. Αποφάσισε να κινηθεί νομικά και καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα στην Εισαγγελία Αθηνών.

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για τις εμμονικές συμπεριφορές των οποίων γίνονται αποδέκτες δημόσια πρόσωπα μετά και τα όσα πέρασε η ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη σχετικά με τον stalker από τη δράση του οποίου εμφάνισε ψυχοσωματικά προβλήματα.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε ανοιχτά για τη δική της εμπειρία stalking από γυναίκα θαυμάστριά της, που μετρά ήδη όπως είπε πέντε χρόνια και που τελευταία παρενοχλεί το παιδί της και τους γονείς της. Μάλιστα, όπως έγραψε σε ανάρτησή της αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της συγκεκριμένης γυναίκας και μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα:

Καλημέρα σε όλους… με χαμόγελο και αγάπη όλα περνούν. Θα ήθελα να δημοσιοποιήσω ένα θέμα που εδώ και 5 χρόνια με κυνηγά. Στην αρχή σιγά σιγά μα τα τελευταία χρόνια βασανιστικά πλέον.. Πήρα την απόφαση βλέποντας την Ολυμπιονίκη μας κα Κορακάκη στο τι πέρασε και επιτέλους η δικαιοσύνη την προστάτεψε από ανθρώπους ψυχικά άρρωστους… υπάρχει μια γυναίκα ονομάζεται Σάντυ Χριστοδουλου. Έτσι λέει.. έχω καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της καθώς και μηνύσεις. Δέχομαι 200 τηλέφωνα την ημέρα και παρενόχληση και στο παιδί μου. Καθώς τελευταία έφτασε και στους γονείς μου. Δεν περιμένω στιγμή άλλο. Παρακαλώ να δικαστεί πριν κάνει κακό σε μένα ή και στους ανθρώπους που αγαπώ. Έφτασε να βάλει έξω από το σπίτι μου ένα περίεργο βαρέλι με ένα λουλούδι το πήγα στην αστυνομία. Είχε βενζίνη μέσα. Παρακαλώ όσοι περνάτε τέτοια θέματα σοβαρά με άρρωστους ανθρώπους αμέσως στην αστυνομία“, έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός ενώ σε δεύτερη ανάρτησή της ζητά την ουσιαστική προστασία από τον νόμο.

Επίσης παρακαλώ ο νόμος να μας προστατεύσει ουσιαστικά πιο δεσμευτικά εναντίον τους αρχίζω νιώθω φόβο. Είδα τι έβγαλε στο πρόσωπό της η κοπέλα και σήμερα τρόμαξα. Έχω ακριβώς το ίδιο εξάνθημα από την πίεση. Φτάνει πια εδώ και τώρα πάρτε τους από τις ζωές μας και όσοι έχουν τέτοιο θέμα ας μιλήσουν τώρα πριν να είναι αργά. Σας ευχαριστω πολύ για την κατανόηση“, πρόσθεσε.

Η ηθοποιός το πρωί της Κυριακής (29/05) ενημέρωσε με ανάρτησή της στο Facebook πως αύριο, Δευτέρα (30/05) θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στην Εισαγγελία Αθηνών, καθώς όπως έγραψε, η συγκεκριμένη γυναίκα εξακολουθεί να την ενοχλεί. “Απίστευτο! Θράσος, άγνοια κινδύνου ή παράνοια. Δεν ξέρω. Όμως θα κάνω αυτό που πρέπει νομικά. Τώρα“, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version