Βανδή-Ρέμος σε φωτογραφία του 1991: Άπατοι πήγαμε τότε! Λες να έφταιγε το look μας;

Βανδή-Ρέμος σε φωτογραφία του 1991: Άπατοι πήγαμε τότε! Λες να έφταιγε το look μας;
Pre Opening Δέσποινα Βανδή και Αντώνης Ρέμος στο Αθηνών Αρένα Panorama Press

Η Δέσποινα Βανδή ανήρτησε μια φωτογραφία της με τον Αντώνη Ρέμο, όταν οι δυο τους τραγουδούσαν στη Θεσσαλονίκη 27 χρόνια πριν και είχαν πάει "άπατοι".

Η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος ξεκίνησαν, πριν από μερικές μέρες, τις κοινές τους εμφανίσεις σε ένα από τα πιο γνωστά και μεγάλα νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας, στο Αθηνών Αρένα στον Κεραμεικό.

Οι εμφανίσεις τους ήδη πάνε πολύ καλά, αφού κάθε Παρασκευή και Σάββατο το νυχτερινό μαγαζί γεμίζει με πλήθος κόσμου που θέλει να τους απολαύσει, καθώς και με συνεργάτες και καλλιτέχνες των αγαπημένων τραγουδιστών.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πάρα πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια που συμπορεύονται καλλιτεχνικά, τόσο δισκογραφικά όσο και σε εμφανίσεις, ενώ αποτελούν ένα εξαιρετικό μουσικό δίδυμο στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου.

Η Δέσποινα Βανδή, με απίστευτο χιούμορ και με μια νοσταλγική διάθεση, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, από κοινή τους εμφάνιση 27 χρόνια πριν, δηλαδή το 1991!

Όπως σημειώνει, τότε εμφανίζονταν και πάλι μαζί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, προτού αποκτήσουν τόσο μεγάλη φήμη και με εντελώς διαφορετικό look. Η Δέσποινα Βανδή με διάθεση αυτοσαρκασμού έγραψε στη λεζάντα:

“Σας περιμένουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Αθηνών Αρένα 27 χρόνια τώρα!!! Άπατοι πήγαμε τότε!!! #thessaloniki Λες να έφταιγε το look μας Αντώνη;”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα