Βασίλης Κούκουρας: “Η ζωή μου είχε ομοιότητες με τον Μάνθο Φουστάνο”

Βασίλης Κούκουρας: “Η ζωή μου είχε ομοιότητες με τον Μάνθο Φουστάνο”
Βασίλης Κούκουρας Glomex

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επαγγελματική του πορεία, για την προσωπική του ζωή, αλλά και για το "Κωνσταντίνου και Ελένης". Η έκπληξη με την Μαρί α Λεκάκη στον αέρα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο “The 2Night Show” στον ANT1 τον Βασίλη Κούκουρα, τον γνωστό ηθοποιό που γνωρίσαμε ευρέως και αγαπήσαμε πολύ ως Μάνθο Φουστάνο στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για την προσωπική του ζωή, αναφερόμενος στη σύζυγό του. Οι δυο τους είναι μαζί πολλά χρόνια και όπως είπε:

“Με τη Βάνα γνωριστήκαμε στην περιοδεία της παράστασης “Συμπέθεροι απ’ τα Τύραννα”. Να δεις τι γίνεται στις περιοδείες… Όσοι είναι ελεύθεροι, είναι ελεύθεροι να συνάψουν σχέση. Η αλήθεια είναι πως αυτές οι σχέσεις δεν κρατάνε, αλλά με τη Βάνα έγινε το αντίθετο, ίσως επειδή το θέλαμε και οι δύο.”

Ο Βασίλης Κούκουρας αναφέρθηκε, επίσης, στη θρυλική, πλέον, σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”, δηλώνοντας πως αν γινόταν κάποιο σίκουελ θα ήθελε σίγουρα να συμμετάσχει. 

Μίλησε και για τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου, που ερμήνευσε με τόσο μεγάλη επιτυχία, λέγοντας πως παλαιότερα είχε ομοιότητες μαζί του:

“Όταν ήμουν ελεύθερος η ζωή μου είχε ομοιότητες με τον Μάνθο Φουστάνο και μπορώ να πω πως ήμουν και χειρότερος από αυτόν. Έχω πει πολλά ψέματα στο σίριαλ, έχω πει και στη ζωή μου. Αλλά τα έχω καταργήσει!”

Στην εκπομπή, όμως, ο Αρναούτογλου του επιφύλασσε και μια μεγάλη έκπληξη, αφού πήρε τηλέφωνο την Μαρία Λεκάκη – την γνωστή σε όλους Πέγκυ Καρρά – και ακολούθησε ένας εκπληκτικός διάλογος ανάμεσα στους ηθοποιούς, με τον Βασίλη Κούκουρα να της λέει “Γεια σου Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη” και να συγκινείται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα