Βίκυ Καγιά: Απάντησε στο σχόλιο “μέση βολεμένη Ελληνίδα”

Βίκυ Καγιά: Απάντησε στο σχόλιο “μέση βολεμένη Ελληνίδα”
Η Βίκυ Καγιά papadakispress

Η Βίκυ Καγιά θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, σχετικά με την κριτική που δέχτηκε για το σχόλιο "μέση βολεμένη Ελληνίδα".

Σάλος προκλήθηκε μετά από σχόλιο της Βίκυς Καγιά σε μία από τις τελευταίες οντισιόν του GNTM, κατά τη διάρκεια της οποίας η κριτής του ριάλιτι μόδας σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως “η μέση Ελληνίδα ζει μια μετριότητα και συμβιβάζεται γιατί έτσι πρέπει”.

Αφορμή στάθηκε η οντισιόν της 53χρονης Ευπραξίας, η οποία είπε ότι έλαβε μέρος στο ριάλιτι για να κάνει την επανάστασή της, μετά από το διαζύγιο που πήρε.

“Το διαζύγιο είναι μεγάλος πόνος” της απάντησε αρχικά η Καγιά. “Δεν είσαι η μέση Ελληνίδα. Η καθημερινότητα είναι αυτή που βολεύει τους ανθρώπους κι εσύ έχεις τελείως ξεβολευτεί. Άρα δεν είσαι μια καθημερινή γυναίκα Ελληνίδα που βολεύεται στη μετριοπάθεια, γιατί έτσι πρέπει να κάνει”, πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά.

GNTM: Η οντισιόν της Ευπραξίας

Το πρωί της Δευτέρας (03/10) η Βίκυ Καγιά, μιλώντας στην εκπομπή “Super Katerina”, θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, σχετικά με την κριτική που δέχτηκε για τα παραπάνω σχόλια.

“Δυστυχώς, η καθημερινότητα και η ρουτίνα της μέσης Ελληνίδας δεν της επιτρέπει να ονειρεύεται παραπάνω και παραπέρα. Όταν λέγονται τα πράγματα με τον τρόπο που ο καθένας τα σκέφτεται, είναι πολύ λογικό να υπάρχει debate και συζήτηση”, τόνισε η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version