Βίκυ Καγιά: Όταν έκανα το video clip, έλεγαν ότι τα έχω με τον Λευτέρη Πανταζή

Βίκυ Καγιά: Όταν έκανα το video clip, έλεγαν ότι τα έχω με τον Λευτέρη Πανταζή

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Μετά τα Μεσάνυχτα" και μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, για το πώς την αντιμετώπιζαν στο σχολείο, αλλά και για την περιπέτεια που πέρασε με την επιδερμίδα της.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την επιθετική συμπεριφορά που είχε δεχθεί από συμμαθητές της αλλά και από καθηγητές της όταν ξεκίνησε την καριέρα της και πήγαινε ακόμα σχολείο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι όταν πρωταγωνίστησε στο video clip του Λευτέρη Πανταζή, μαθητές και καθηγητές έλεγαν ότι έχει σχέση κιόλας μαζί του. Αποκάλυψε ότι έχει νιώσει την απόρριψη και πως έκλαιγε ατελείωτα βράδια όταν ήταν στο εξωτερικό.

Αναφέρθηκε, επίσης, και στη σχέση που έχει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως και στην μικρή παρεξήγηση που έγινε μεταξύ τους, ενώ μίλησε και για τη Μέγκι Ντρίο που «έχασε το πάθος της», λέγοντας πως μετάνιωσε που της είπε το «ναι» στις οντισιόν.

Ακόμη, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με την επιδερμίδα της και το πόσο δύσκολα πέρασε λόγω του εν λόγω προβλήματος. Μίλησε για το πώς ξεκίνησε η μόλυνση στο δέρμα της και πώς το αντιμετώπισε στη δουλειά της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα