Το βίντεο των Χριστουγέννων: O Μακόλεϊ Κάλκιν ξαναμένει “μόνος στο σπίτι” κι όλα γίνονται αλλιώς

Το βίντεο των Χριστουγέννων: O Μακόλεϊ Κάλκιν ξαναμένει “μόνος στο σπίτι” κι όλα γίνονται αλλιώς

Ο 38χρονος σήμερα Αμερικανός ηθοποιός υποδύεται ξανά τον Κέβιν ΜακΚάλιστερ για τις ανάγκες της νέας διαφήμισης της Google.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Μακόλεϊ Κάλκιν που έγινε γνωστός σε όλον τον κόσμο από όταν ήταν μόλις 9 ετών και πρωταγωνίστησε στη σειρά ταινιών Home Alone, ενσαρκώνει εκ νέου σήμερα τον αγαπημένο Κέβιν ΜακΚάλιστερ, για τις ανάγκες της νέας διαφήμισης της Google.

Ο 38χρονος Κάλκιν υποδύεται τον ενήλικο πλέον ήρωα της χριστουγεννιάτικης κωμωδίας, για την προώθηση του ηλεκτρονικού, οικιακού βοηθού του κολοσσού, Google Assistant. Ο Κέβιν, ζητά από την εφαρμογή να του υπενθυμίσει να αγοράσει aftersave καθώς και να ανεβάσει τη θερμοκρασία της κεντρικής θέρμανσης με μία απλή εντολή.

Μάλιστα αυτή τη φορά, ο Κέβιν δεν φαίνεται να κουράζεται ιδιαίτερα για την εφαρμογή του σχεδίου του, αφού το μόνο που κάνει είναι να ζητήσει από τον ηλεκτρονικό βοηθό του να θέσει σε εφαρμογή την «Επιχείρηση Κέβιν».

Στο σποτάκι, διάρκειας ενός λεπτού, ο Κέβιν αντιμετωπίζει όλους τους κινδύνους της πρώτης κλασικής ταινίας δίνοντας φωνητικές εντολές στον βοηθό της Google και, φυσικά, η ιστορία έχει αίσιο τέλος, με το ύποπτο βανάκι των ληστών να απομακρύνεται από το σπίτι των ΜακΚάλιστερ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα