news 24/7

GOOGLE

Goodle Doodle - Ελληνική Επανάσταση 1821

25η Μαρτίου: Η εθνική επέτειος, τα γεγονότα του 1821 και οι ήρωες της επανάστασης

Σήμερα, 25 Μαρτίου, η Google τιμά στο Doodle της την εθνική επέτειο των Ελλήνων για την Επανάσταση του 1821. Τι ακριβώς συνέβη τότε, τι σηματοδότησε ο εθνικός ξεσηκωμός και ποιοι πρωτοστάτησαν;

Εαρινή Ισημερία: Γιορτάζουμε επίσημα την πρώτη μέρα της άνοιξης με ένα σπάνιο φαινόμενο

Εαρινή Ισημερία: Γιορτάζουμε επίσημα την πρώτη μέρα της άνοιξης με ένα σπάνιο φαινόμενο

Η Google γιορτάζει την πρώτη μέρα της άνοιξης με το doodle της, αφού με η Εαρινή Ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη, σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της πιο όμορφης εποχής του χρόνου.

Στιγμιότυπο από διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή

Οι μεγάλες επιχειρήσεις ανησυχούν για την κλιματική αλλαγή, ή μήπως όχι;

Θύελλες, πυρκαγιές και ξηρασίες γίνονται όλο και πιο συχνές προκαλώντας προβληματισμό στις μεγάλες αμερικανικές επιχειρήσεις. Κάποιες από αυτές όμως βλέπουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιπλέον κερδοφορία.

Χριστούγεννα 2018: Το εορταστικό doodle της Google

Χριστούγεννα 2018: Το εορταστικό doodle της Google

Η εορταστική περίοδος είναι εδώ και στο doodle της Google με τις τσάντες του γεμάτες και έτοιμους τους τάρανδους, ο Άγιος Βασίλης αναχωρεί για την περιπέτειά του σε όλο τον κόσμο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Google Σουντάρ Πιντσάι

Η Google αρνείται ότι οι αλγόριθμοί της μεροληπτούν σε βάρος των Ρεπουμπλικάνων

Ο διευθύνων σύμβουλος της Google βρέθηκε αντιμέτωπος με επιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ για να απαντήσει αν εφαρμόζει μέσω της διαδικτυακής μηχανής αναζήτησης συστηματική πολιτική μεροληψία.

Η Έντιθ Κάβελ, έσωσε στρατιώτες χωρίς διακρίσεις κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, συνελήφθη και εκτελέστηκε

Έντιθ Κάβελ: Η ηρωίδα νοσοκόμα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου - Συνελήφθη και εκτελέστηκε

"Δεν μπορώ να σταματήσω, όσο υπάρχουν ζωές που μπορούν να σωθούν", είναι μία από τις φράσεις που αποδίδονται στην Βρετανή νοσοκόμα, που έμεινε στην ιστορία, για τη διάσωση στρατιωτών, χωρίς διακρίσεις. Στα 49 της, όταν εκτελέστηκε, ήταν ήδη πρωτοπόρος της σύγχρονης νοσηλευτικής στο Βέλγιο.

Valdemar Poulsen: Ο Δανός μηχανικός που εισήγαγε τη μαγνητική εγγραφή ήχου

Valdemar Poulsen: Ο Δανός μηχανικός που εισήγαγε τη μαγνητική εγγραφή ήχου

Ο Δανός μηχανικός που με τις καινοτομίες που εισήγαγε κατέστησε δυνατή τη μαγνητική εγγραφή ήχου αλλά και τη μετάδοση ραδιοκυμάτων μεγάλης εμβέλειας είναι η έμπνευση πίσω από το σημερινό doodle της Google.

Internet - Φωτό Αρχείου

Στο στόχαστρο των φορολογικών αρχών οι αμερικανικοί τεχνολογικοί κολοσσοί

Στα "χαρακώματα" βρίσκονται Google, Amazon, Facebook, Apple και άλλοι αμερικανοί τεχνολογικοί κολοσσοί, μετά την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να επιβάλλει φόρο 2% στα έσοδα από τις δραστηριότητές τους στη χώρα.

Google

Εργαζόμενοι Google: Φτάνει πια με τη σεξουαλική παρενόχληση

Ο τρόπος με τον οποίο ο τεχνολογικός κολοσσός διαχειρίζεται την αυξανόμενες περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης κατά εργαζομένων του οδήγησε σε μία πρωτοφανή στα χρονικά διαμαρτυρία των υπαλλήλων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Google

Φόβοι ότι ιός εξέθεσε τα δεδομένα 500.000 χρηστών: Διακόπτεται η λειτουργία του Google +

Αντιμέτωπη με ένα νέο σκάνδαλο βρίσκεται η Google, καθώς αποκαλύφθηκε ότι κράτησε κρυφό πρόβλημα που είχε εντοπίσει στην πλατφόρμα Google+ εξαιτίας του οποίου ενδέχεται να εκτέθηκαν τα δεδομένα έως και 500.000 χρηστών.

Ο Λάρι Πέιτζ

Google: Τι απέγινε ο Λάρι Πέιτζ;

Η "ηχηρή" απουσία του "προσώπου" της Google σε ακρόαση της Γερουσίας άφησε τις χειρότερες των εντυπώσεων, την ώρα που ο διαδικτυακός κολοσσός γιορτάζει πανηγυρικά δύο δεκαετίες ζωής.

Γκέρντα Τάρο: Η πρώτη γυναίκα φωτορεπόρτερ πολέμου

Γκέρντα Τάρο: Η πρώτη γυναίκα φωτορεπόρτερ πολέμου

Γνωστή και ως "η μικρή κόκκινη αλεπού", η Ταρό παρέμεινε στην πρώτη γραμμή των μαχών φωτογραφίζοντας τον Ισπανικό Εμφύλιο. Είχε το μάτι του φωτογράφου, την ψυχή του δημοσιογράφου και το θάρρος του πολεμιστή.

Η Επίτροπος Ανταγωνισμού της ΕΕ, Μαργκρέτ Βεστάγκερ

Απάντηση της ΕΕ στις ΗΠΑ με πρόστιμο μαμούθ στην Google

Μετά την ευρωπαϊκή έρευνα κατά της Airbnb, μαίνεται για τα καλά ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-ΕΕ, με την Ευρώπη να απαντά με πρόστιμο 4,3 δισ. ευρώ που επέβαλλε στην Google. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ κατηγορεί την Google για αθέμιτο ανταγωνισμό με το πρώτο πρόστιμο να ανέρχεται στα 2,42 δισ. ευρώ.

Στιγμιότυπο από την Google Developer Day (AP Photo/Ng Han Guan)

Νέο πρόστιμο-μαμούθ για την Google

Η επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης επέβαλε στην Google πρόστιμο που αποτελεί νέο ρεκόρ, σε ποσό που έχει επιβληθεί ποτέ από την αρχή σε μια μόνο εταιρία.