Vogue: Η Μόνικα Μπελούτσι και η κόρη της ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί

Vogue: Η Μόνικα Μπελούτσι και η κόρη της ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί
Μόνικα Μπελούτσι, Ντέβα Κασέλ Petros Giannakouris / AP IMAGES - Instagram / @devacassel_

Η Μόνικα Μπελούτσι και η 16χρονη Ντέβα Κασέλ φωτογραφήθηκαν για την ιταλική Vogue και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Τα εντυπωσιακά καρέ τους.

Ιδιαίτερο είναι το τεύχος του μήνα Ιουλίου του διάσημου περιοδικού μόδας Vogue, καθώς το εξώφυλλο φιλοξενεί τη Μόνικα Μπελούτσι και την κόρη της, Ντέβα Κασέλ, να ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί.

Μητέρα και κόρη φωτογραφίζονται αποκλειστικά για την ιταλική Vogue από τον κορυφαίο φωτογράφο Paolo Roversi. Στον φακό του έχουν ποζάρει πολλά μεγάλα ονόματα, όπως η Rihanna, η Kate Moss, η Emma Watson, η Bjork και άλλοι.

Οι δυο τους φοράνε ρούχα του Οίκου Dolce & Gabbana και εντυπωσιάζουν τα βλέμματα με την ομορφιά και την κομψότητά τους.

Άλλωστε, εδώ και δύο χρόνια η Ντέβα Κασέλ είναι ένα από τα κορυφαία πρόσωπα του ιταλικού brand, ειδικά στον τομέα των αρωμάτων.

Η κίνηση της γνωστής ηθοποιού και μοντέλου να φωτογραφηθεί με την 16χρονη κόρη της φέρει συμβολική σημασία, καθώς δείχνει την επιθυμία της να απομακρυνθεί από τα φώτα και να αφήσει ανοιχτό τον δρόμο για τη διάδοχό της.

Ο Emanuele Farneti, αρχισυντάκτης της ιταλικής Vogue, δήλωσε για το συγκεκριμένο τεύχος:

Η 16χρονη Ντέβα συστήνεται σε αυτό το τεύχος που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην ηλικία της. Αυτό είναι ένα ταξίδι συναισθημάτων, από εκείνα τα έντονα χρωματισμένα συναισθήματα που μπορεί να προσφέρει μόνο μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μας: μια αίσθηση ανησυχίας αναμεμιγμένη με τις άπειρες δυνατότητες μιας εποχής, όπου όλα τα πράγματα λαμβάνονται υπόψη και όλα δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. “

Ο πρώην σύζυγος της Μόνικα Μπελούτσι και πατέρας της Ντέβα Κασέλ, ο ηθοποιός Βενσάν Κασέλ, μοιράστηκε μία από τις φωτογραφίες του Vogue στα social media, γράφοντας: “Οικογενειακή υπόθεση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα