Βόμβα στο Survivor: Νομικά σκέφτεται να κινηθεί ο Θοδωρής

Το μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος
Το μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

Ο παίκτης που αποχώρησε λόγω τραυματισμού από την παραλία των Μαχητών, σχολίασε πως εξετάζει το ενδεχόμενο νομικών κυρώσεων κατά του Τούρκου παραγωγού, για ζητήματα που ενδεχομένως αθέτησε η παραγωγή

Ο επεισοδιακός τρόπος με τον οποίο αποχώρησε από το Survivor, ο σοβαρός τραυματισμός του, αλλά και ζητήματα δυσφήμισης όπως λέει στο πρόσωπό του, οδηγούν τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο στην εξέταση προσφυγής στη δικαιοσύνη κατά της παραγωγής. Ο παίκτης των Μαχητών που αποχώρησε οικειοθελώς μετά από τραυματισμό, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και εξήγησε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.

"Το συμφωνητικό που έχουμε υπογράψει με την παραγωγή το έχω δώσει στο δικηγόρο μου για να το μελετήσει και να εξετάσει σημεία στα οποία η παραγωγή ενδεχομένως έχει αθετήσει υποχρεώσεις απέναντί μου. Αυτά είναι ζητήματα κυρίως που αφορούν στη σωματική μου ακεραιότητα και ζητήματα δυσφήμισης στο πρόσωπό μου" σχολίασε ο ίδιος, τονίζοντας πως δεν είναι ακόμη σε θέση να πει περισσότερα δημόσια.

ADVERTISING

Δείτε τι δήλωσε στην εκπομπή:


Το πρώτο Post μετά την αποχώρηση

Ο Θοδωρής είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στο Instagram< την παρακάτω φωτογραφία, αμέσως μετά την αποχώρηση, σημειώνοντας.

"Για κάθε μέρα… Μια γραμμή χαραγμένη στο παγούρι μου για πάντα …στιγμές χαραγμένες, ώρες, μήνες γεμάτες αναμνήσεις, χαμόγελα εντάσεις, ηρεμία, συγκινήσεις, μοναξιά, εμπειρίες ζωής, μαθήματα ζωής… Ένα ταξίδι συνειδητοποίησης..

Όταν συνειδητοποιείς ποσά λίγα χρειάζεσαι για να ζήσεις, ποσό λίγα πράγματα έχουν πραγματικά αξία -σημασία στη ζωή

Όταν μαθαίνεις να είσαι πραγματικά ευγνώμων για την αγάπη των δικών σου ανθρώπων για την ζεστασιά της αγκαλιάς τους που έχει την δύναμη να ζεσταίνει το σώμα και την ψυχή σου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ακόμα και όταν είσαι μίλια μακριά…

Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που με δίδαξε αυτό το μοναδικό ταξίδι αυτή η μοναδική εμπειρία ζωής που έζησα...

Για πάντα ευγνώμων"

Δείτε την ανάρτηση:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Survivor: Το πρώτο μήνυμα του Θοδωρή μετά την αποχώρηση

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Θοδωρής - Έσπασε η κατάρα του αγώνα ασυλίας

SHARE:

24Media Network