“Will & Grace”: Πέθανε η Σέλι Μόρισον – Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα

“Will & Grace”: Πέθανε η Σέλι Μόρισον – Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα
Οι πρωταγωνιστές της σειράς "Will & Grace" ASSOCIATED PRESS

Την Κυριακή έφυγε από τη ζωή η Σέλι Μόρισον σε ηλικία 83 ετών. Τα μηνύματα των συμπρωταγωνιστών της στη σειρά "Will & Grace".

Όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης της Σέλι Μόρισον, η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή. Η 83χρονη γυναίκα ειχε καριέρα 50 ετών και είναι ευρέως γνωστή για τον ρόλο της στη σειρά “Will & Grace”.

Σέλι Μόρισον AP

Στο Λος Άνζτελες άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανεπάρκεια, έπειτα από σύντομη ασθένεια.

Είχε ενσαρκώσει την Rosario Salazar, μια υπηρέτρια από το Ελ Σαλβαδόρ, από το 1999 ως το 2006 στην πετυχημένη σειρά “Will & Grace”. Ο χαρακτήρας αυτός δημιουργήθηκε αρχικά για έναν μόνο ρόλο, ωστόσο ήταν τόσο πετυχημένος που τελικά εμφανίστηκε σε 68 επεισόδια της πετυχημένης σειράς.

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα:

Ο Eric McCormack που υποδυόταν τον Will έγραψε στο Twitter: “Ήταν μία όμορφη ψυχή και υπέροχη ηθοποιός. Η δουλειά της ως Rosario, σεζόν με τη σεζόν, ήταν αληθινή και ξεκαρδιστική. Θα λείψει σε όλους μας”>

Η Debra Messing, που ενσάρκωνε την Grace στη σειρά έγραψε στο twitter: “Τι απώλεια Σέλι… Η αγαπημένη μας Rosario πέθανε. Ήταν ένας χαρακτήρας που εκτείνεται στις δεκαετίες και θα είναι πάντα η αγαπημένη μας Rosie. Την αγάπη μου σε όλη την οικογένεια”.

Η Mullally, που έπαιζε το αφεντικό της στη σειρά έγραψε στο twitter:

“Η καρδιά μου είναι βαριά. Σε ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία σου. Πέτυχες όμορφα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο και θα μας λείψεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα