Will Smith: Γιόρτασε τα 50α του γενέθλια με bungee jumping από ελικόπτερο

Will Smith: Γιόρτασε τα 50α του γενέθλια με bungee jumping από ελικόπτερο
Η πτώση του αστέρα του Hollywood, Will Smith, μεταδόθηκε σε live streaming στο διαδίκτυο Instagram/Youtube

Ο ηθοποιός δεν πρωταγωνιστεί απλώς σε ταινίες δράσης, είναι και στην πραγματική ζωή υπέρ των extreme sports. Το άλμα στο κενό στο περίφημο Grand Canyon.

Όταν είσαι ο Γουίλ Σμιθ η επέτειος για τα 50 του χρόνια μπορεί να παρέλθει απλά και μόνο με μια τούρτα γενεθλίων και καλούς φίλους. Ο πρωταγωνιστής του «Πρίγκηπα του Μπελ Ερ» (μεταξύ άλλων) φρόντισε τα γενέθλια για τον μισό αιώνα στη ζωή να μείνουν αξέχαστα σε οικογένεια και φανατικούς.

Αν έπεσε στο μάτι σου ένας τίτλος “Will Smith: The Jump” δεν πρόκειται για νέο τίτλο ταινίας με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό ηθοποιό. Είναι το δώρο που έκανε ο ίδιος στον εαυτό του ανήμερα των γενεθλίων του. Αποφάσισε να πάρει ένα ελικόπτερο, να βρεθεί στο Grand Canyon (το μεγάλο φαράγγι που δημιουργήθηκε στην Αριζόνα των ΗΠΑ από τον ποταμό Κολοράντο, γνωστό από δεκάδες αμερικανικές ταινίες) και να πέσει στο κενό από το εν πτήση αεροσκάφος.

Η πτώση bungee jumping μεταδόθηκε σε live streaming από το κανάλι του ηθοποιού στο youtube, ενώ το μονταρισμένο βίντεο της πτώσης έσπασε «ταμεία» σημειώνοντας 8,5 εκατομμύρια views από την Τρίτη που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Σε μια κορυφή εκεί κοντά βρίσκονταν η οικογένεια, γυναίκα και παιδιά, αλλά και φίλοι του και παρακολουθούσαν με αγωνία το θέαμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα