Υρώ Μανέ: Πήγα σε οίκο ανοχής και μίλησα με τις κοπέλες για να παίξω τη “Ρένα”

Υρώ Μανέ: Πήγα σε οίκο ανοχής και μίλησα με τις κοπέλες για να παίξω τη “Ρένα”
Η Υρώ Μανέ στα "Μεσάνυχτα" Youtube

Για την καριέρα της, για την εμβληματική σειρά "Εγκλήματα", αλλά και για την θεατρική παράσταση "Ρένα", μίλησε η ηθοποιός Υρώ Μανέ στα "Μεσάνυχτα".

Στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη η αγαπημένη ηθοποιός Υρώ Μανέ το βράδυ της Τετάρτης, όπου και μίλησε για την καριέρα της, για την εμβληματική σειρά “Εγκλήματα”, αλλά και για την θεατρική παράσταση “Ρένα” στην οποία πρωταγωνιστεί.

Σχετικά με την εξαιρετικά επιτυχημένη και διαχρονική σειρά πια “Εγκλήματα”, η Υρώ Μανέ δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι ένα σίριαλ που ακόμα και τώρα έχεις την αίσθηση ότι γράφτηκε και παίχτηκε και σκηνοθετήθηκε τώρα. Είναι πολύ σύγχρονο και για την εποχή του ήταν πολύ μπροστά. Ήμασταν άτομα λιγάκι έξω από τον κανόνα. Ήμασταν μια παρέα, μας ιντρίγκαρε πάρα πολύ, δώσαμε ένα στίγμα δικό μας τότε. Μας άρεσε πάρα πολύ. Με φώναζαν Φλώρα στον δρόμο, πλέον με φωνάζουν Ρένα”.

Στη συζήτηση για τη σειρά, η Ελεονώρα Μελέτη προέβη σε μια αποκάλυψη που εξέπληξε ευχάριστα την ηθοποιό. “Είσαι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο είπα ότι είμαι έγκυος. Βρισκόμουν μόνη μου, έκανα τεστ εγκυμοσύνης, έβλεπα σε επανάληψη τα “Εγκλήματα”, έπαιζες στην οθόνη και σηκώνω το βλέμμα μου και σου λέω, Υρώ Μανέ, είμαι έγκυος”, δήλωσε η οικοδέσποινα της εκπομπής.

Η γνωστή ηθοποιός, αναφερόμενη στη θεατρική παράσταση “Ρένα” του Αυγούστου Κορτώ, όπου πρωταγωνιστεί η ίδια, δήλωσε πως προκειμένου να μπει στον ρόλο της ιερόδουλης και να υιοθετήσει κάποια στοιχεία, επισκέφθηκε έναν οίκο ανοχής και παρατήρησε τις ζωές των γυναικών που εργάζονταν εκεί.

Όπως είπε: “Πήγα σε ένα σπίτι με τη βοήθεια μιας φίλης και με δέχτηκαν οι κοπέλες εκεί. Μίλησα μαζί τους είδα τον χώρο τους. Ήταν τόσο παράξενο και προκλητικό όλο αυτό για μένα, που αν το ξαναζούσα θα ήθελα να διανυκτερεύσω σχεδόν κιόλας. Αυτό που κλήθηκα να κάνω, μιλώντας με τις κοπέλες είναι να αποκωδικοποιήσω κάποιες συμπεριφορές τους, κάποια βλέμματα, κάποιον εσωτερικό κραδασμό. Το εντυπωσιακό και αυτό που με στεναχώρησε ήταν ότι όλες δεν ήθελαν να κάνουν αυτό το επάγγελμα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι αποδεκτοί. Παλεύουν να αγαπηθούν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα