Zara Phythian: Η ηθοποιός του Doctor Strange κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Zara Phythian: Η ηθοποιός του Doctor Strange κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης
Zara Phythian youtube

Η Zara Phythian και ο 59χρονος Victor Marke κατηγορούνται πως επί δύο χρόνια εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά ένα κορίτσι 13 ετών. Όσα κατέθεσε το θύμα και ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει.

Για σεξουαλική εκμετάλλευση ενός 13χρονου κοριτσιού κατηγορούνται η ηθοποιός του “Doctor Strange” Zara Phythian και ο σύζυγός της Victor Marke.

Η πλέον ενήλικη γυναίκα, κατέθεσε στην αστυνομία πως η σεξουαλική κακοποίησή της ξεκίνησε το 2005, όταν ήταν μόλις 13 ετών και συνέχισε μέχρι τα 15 της χρόνια με την ηθοποιό και τον άντρα της να αρνούνται τις κατηγορίες χωρίς ωστόσο να προχωρούν σε κάποια επιπλέον δήλωση.

Σύμφωνα με το BBC στην κατάθεσή της στην αστυνομία, η γυναίκα υπογράμμισε πως “θαύμαζε” την Phythian. “Ήξερα ότι ήταν λάθος, όμως δεν ήξερα πως να ξεφύγω από όλη αυτή την κατάσταση ή εάν έπρεπε να μιλήσω. Θυμάμαι ότι προσπαθούσα να μιμηθώ τη στάση της Zara, γιατί την θαύμαζα και προσπαθούσα να της μοιάσω με οποιονδήποτε τρόπο” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην αστυνομία η νεαρή γυναίκα, όλα ξεκίνησαν, όταν η Zara της έδωσε να πιει αλκοόλ και στην συνέχεια την έπεισε να κάνει στοματικό σεξ στον σύζυγό της, ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά τις παρείχε και συμβουλές προκειμένου να “βελτιωθεί”. Ο Marke φέρεται πως απειλούσε να την βλάψει σε περίπτωση που αποκάλυπτε τα όσα συνέβαιναν.

Η Phythian και ο Marke δεν ήταν παντρεμένοι την περίοδο των γεγονότων που καταγγέλθηκαν. Συγκεκριμένα, αυτή ήταν στην ηλικία των 20 ή 21 ετών και ο σύντροφός της 42 ή 43.

Το θύμα υπογράμμισε πως ποτέ δεν θα προχωρούσε σε καταγγελία εάν δεν την είχαν ήδη πλησιάσει οι αρχές. Ακόμα το γεγονός ότι και η ίδια είναι η μητέρα την ώθησε να μιλήσει ανοιχτά και με ειλικρίνεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα