ΔΕΘ 2021

Όλα όσα συμβαίνουν στη ΔΕΘ 2021 σε συνεχή ενημέρωση στο news247.gr! Η ΔΕΘ 2021 στο μικροσκόπιο. Όλες οι ειδήσεις, ενημερώσεις, ομιλίες πολιτικών και παρασκήνιο από τη ΔΕΘ 2021 στο NEWS 24/7.

O εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος

Ηλιόπουλος: Απόλυτα εφικτή η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ

¨"Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προτείνει εδώ και τώρα την αύξηση του κατώτατου μισθού, κάτι που είναι απόλυτα εφικτό με τους αναπτυξιακούς ρυθμούς που έχουμε φέτος" δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας στη 85η ΔΕΘ

Τα άσαρκα λόγια περίσσεψαν

Τι θα μείνει στην κοινωνία από τις φωτοβολίδες στη ΔΕΘ, τις παροχές, τις εξαγγελίες και την αντιμαχία Μητσοτάκη- Τσίπρα; Απολύτως τίποτε. Διότι τίποτε ουσιαστικό δεν ακούστηκε για τον στρατηγικό σχεδιασμό της Οικονομίας και την προοπτική της.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι ρεαλιστικές και κοστολογημένες

"Ρεαλιστικές" και "κοστολογημένες" χαρακτηρίζει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αλέξης Χαρίτσης και επισημαίνει ότι "εκφράζουν τις βασικές ανάγκες της κοινωνίας σήμερα".

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Πλεύρης: "Αδιάβαστος ο κ. Τσίπρας για τα θέματα του υπουργείου Υγείας"

Η απάντηση του υπουργού Υγείας στις εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ασκήσει σκληρή κριτική στη ΝΔ για την υπουργοποίηση του Θανάση Πλεύρη.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε από την 85η ΔΕΘ

Τσίπρας σε ερώτηση του NEWS 24/7: "Το μόνο που μένει είναι να υπουργοποιήσει ο κ. Μητσοτάκης τον Μπογδάνο"

Για γραμμάτια, που ξεπληρώνει ο πρωθυπουργός στην ακροδεξιά έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση του NEWS 24/7 στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ, σχετικά με το πώς έχει εξελιχθεί σήμερα η φυσιογνωμία της ΝΔ.

Σύγκριση των εξαγγελιών Μητσοτάκη - Τσίπρα στην 85η ΔΕΘ: Οι στοχεύσεις και οι προτάσεις

Σύγκριση των εξαγγελιών Μητσοτάκη - Τσίπρα στην 85η ΔΕΘ: Οι στοχεύσεις και οι προτάσεις

Με αιχμή την οικονομία, τα εργασιακά, την παιδεία και το ΕΣΥ, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας ξεδίπλωσαν μια σειρά από προγραμματικές δεσμεύσεις που δίνουν και το πλαίσιο των διακυβευμάτων των επόμενων εκλογών. Το NEWS 24/7 επιχειρεί μια συγκριτική αποκωδικοποίηση όσων ακούστηκαν από το βήμα της 85ης ΔΕΘ.

Ευάγγελος Αποστολάκης - Αλέξης Τσίπρας

ΔΕΘ 2021: Ο Ευάγγελος Αποστολάκης στην ομιλία Τσίπρα

Η παρουσία του Ευάγγελου Αποστολάκη στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ καταδεικνύει ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν επηρεάστηκαν από τα γεγονότα της παρ' ολίγον υπουργοποίησης του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη 85η ΔΕΘ

ΔΕΘ 2021 - Τσίπρας: "Νέα αρχή με 800 ευρώ κατώτατο μισθό και πρόσβαση στα ΑΕΙ με απολυτήριο"

Οι προτάσεις που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ., Αλ. Τσίπρας από το βήμα του Βελλίδειου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ. "Στόχος δεν είναι οι Έλληνες να μη ζουν χειρότερα αλλά να μπορέσουν να ζήσουν καλύτερα", δήλωσε.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1990

Το μυθολογημένο παρελθόν

Η μυθοποίηση του παρελθόντος, κάτι σαν θρηνωδία για απολεσθέντα παράδεισο, συνιστά αγχώδη κατασκευή που δεν αντέχει μπροστά στην πραγματικότητα.

Αστικό τοπίο της Αθήνας

Νέα "δόση" παροχών με εκλογικό άρωμα – Σχέδιο για δωρεάν σπίτια σε νέα ζευγάρια

Ανοικτό αφήνουν κυβερνητικοί παράγοντες το ενδεχόμενο για νέο κύκλο παρεμβάσεων στήριξης των εισοδημάτων, εφόσον η πορεία του ΑΕΠ "κρύβει" ακόμη πιο θετικές εκπλήξεις.

Θολό τοπίο με τον ΕΝΦΙΑ: Ο συμπληρωματικός φόρος και τα σενάρια

Θολό τοπίο με τον ΕΝΦΙΑ: Ο συμπληρωματικός φόρος και τα σενάρια

Λιγότερο φόρο στους περισσότερους ιδιοκτήτες υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι η τελική μορφή του ΕΝΦΙΑ για την επόμενη χρονιά θα ξεκαθαρίσει με την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην 85η ΔΕΘ

Εφιάλτες, πακέτα χωρίς αντίκρυσμα και… ελληνόφωνοι Ευρωπαίοι στη Θεσσαλονίκη

Πασαρέλα παροχών και πεποιημένης αισιοδοξίας για την Οικονομία υπήρξε σχεδόν πάντοτε η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης. Στην πεπατημένη αυτή κινήθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημαία του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο 404 εκατ. τα νέα μέτρα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Ως "επανάληψη" μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί χαρακτηρίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για μέτρα 3,5 δις ευρώ σε συνέχεια της εξειδίκευσής τους από το οικονομικό επιτελείο.

Σημαίες σε συγκέντρωση του ΚΚΕ

ΚΚΕ για πακέτο μέτρων ΔΕΘ: Μεγάλοι κερδισμένοι οι επιχειρηματικοί όμιλοι

Για "δήθεν" παροχές οι οποίες δεν μπορούν να αναπληρώσουν τις τεράστιες απώλειες στο εργατικό - λαϊκό εισόδημα έκανε λόγο το ΚΚΕ αναφορικά με την εξειδίκευση των μέτρων που παρουσίασε ο πρωθυπουργός στην 85 Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τι αλλάζει στις αποδείξεις από μάστορες, γιατρούς, οικιακές υπηρεσίες;

Τι αλλάζει στις αποδείξεις από μάστορες, γιατρούς, οικιακές υπηρεσίες;

Μέτρα για την τόνωση των ηλεκτρονικών συναλλαγών και την πάταξη της φοροδιαφυγής μπαίνουν στην ατζέντα της κυβέρνησης με αιχμή κλάδους που είναι στο στόχαστρο των αρχών για «παραβατικές συμπεριφορές».

Τι αλλάζει για γονικές παροχές και επιδότηση ενήμερων δανείων

Τι αλλάζει για γονικές παροχές και επιδότηση ενήμερων δανείων

Η κατάργηση του φόρου γονικών παροχών και δωρεών θα καλύπτει όχι μόνον τα ακίνητα, αλλά και χρηματικά ποσά ή μετοχές κλπ, δηλαδή το σύνολο της ακίνητης ή κινητής περιουσίας, για ύψος έως 800.000 αντί 150.000 ευρώ ανά τέκνο και συγγενή με α΄βαθμό συγγένειας.

ΔΕΘ με "τυράκια" στο δρόμο για εκλογές και όσα δεν είπε ο Μητσοτάκης

ΔΕΘ με "τυράκια" στο δρόμο για εκλογές και όσα δεν είπε ο Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στη ΔΕΘ πακέτο μέτρων και έθεσε το δίλημμα και τους στόχους των επόμενων εκλογών, “καίγοντας” σενάρια συνεργασίας τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και με το ΚΙΝΑΛ.

Στιγμιότυπο από τη Θεσσαλονίκη

Μόνο "αντίδοτο" στο βουνό κορονοχρεών η αύξηση στο κούρεμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής - "Δεν αρκεί" λέει η αγορά

Η εξαγγελία του Πρωθυπουργού, που αφορά άμεσα τα χρέη της πανδημίας, μια «βόμβα» στα θεμέλια της οικονομίας, αφορούσε την αύξηση του «κουρέματος» στα ποσά της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

LiveTalk για τη ΔΕΘ: Τα μέτρα, η επικοινωνία και το "ανέκδοτο" για τις εκλογές

LiveTalk για τη ΔΕΘ: Τα μέτρα, η επικοινωνία και το "ανέκδοτο" για τις εκλογές

Το Σαββατοκύριακο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Μάνος Χωριανόπουλος, Χρήστος Δεμέτης, Γιώργος Καρελιάς, Γιώργος Αλεξάκης και Βίκυ Σαμαρά αναλύουν τη συνολική παρουσία του πρωθυπουργού.

Πανώ του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Δίωρη κοροϊδία σε πανελλαδική μετάδοση

Το μόνο που θα εξαντλήσει δεν είναι η τετραετία αλλά η υπομονή και οι αντοχές των πολιτών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ

ΔΕΘ 2021: LIVE συζήτηση για τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού

ΔΕΘ 2021: LIVE συζήτηση για τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού

Λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2021, Μάνος Χωριανόπουλος, Χρήστος Δεμέτης και Γιώργος Καρελιάς σε ζωντανή μετάδοση από το newsroom του NEWS 24/7 αναλύουν τη συνολική παρουσία του πρωθυπουργού. Η Βίκυ Σαμαρά δίνει το κλίμα από τη Θεσσαλονίκη.

Αχτσιόγλου: Ο κ. Μητσοτάκης ακόμα και τώρα συνεχίζει να κοροϊδεύει την κοινωνία

Αχτσιόγλου: Ο κ. Μητσοτάκης ακόμα και τώρα συνεχίζει να κοροϊδεύει την κοινωνία

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι "ανακοίνωσε data και ψίχουλα και έβαλε τα Μέσα να μιλούν για παροχές 4 δισ. ευρώ".