LIVE BLOG

H επόμενη μέρα για τουρισμό και εστίαση

Η εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

LIVE BLOG

Πακέτο ύψους 24 δισεκατομμυρίων ευρώ καταθέτει η κυβέρνηση για άμεση ενίσχυση της εργασίας, των επιχειρήσεων και του τουρισμού με ορίζοντα έως το τέλος του 2020. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις μέσα από τη Live Blogging πλατφόρμα του News 24/7.

Στιγμιότυπα από παραλία Αλίμου

Ο κορονοϊός και το στοίχημα της παραλίας

LIVE BLOG

Σε χαμηλά επίπεδα τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα. Αναμένεται συνωστισμός στις παραλίες. Τα πρωτόκολλα για το πώς θα ταξιδεύουμε. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 247.

Στιγμιότυπο από νοσοκομείο στην Ουκρανία

Νέα κανονικότητα στην Ελλάδα, μάχη για το εμβόλιο παγκοσμίως

Την ώρα που στη χώρα μας, η άρση των μέτρων προχωρά ομαλά, σε όλο τον κόσμο εντείνονται οι προσπάθειες για την ανακάλυψη θεραπείας κατά του κορονοϊού: Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7.

Κορονοϊός στην Ελλάδα

Τα δύσκολα βήματα για την επόμενη μέρα

LIVE BLOG

Οι ελεύθεροι χώροι και οι πλατείες μπαίνουν στο κέντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης - Έρχεται εβδομάδα αποφάσεων για μετακινήσεις στην περιφέρεια και για τις επιχειρήσεις εστίασης - Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό μέσα από τη Live Blogging πλατφόρμα του News 24/7.

Συγκέντρωση στην Κυψέλη

Άρση μέτρων με "πόλεμο πλατείας": Συγκέντρωση στην Κυψέλη

LIVE BLOG

Εν αναμονή της επόμενης άρσης μέτρων η Ελλάδα ζει στον ρυθμό της προσαρμογής σε μια νέα, μεταβατική πραγματικότητα - Γέμισαν οι παραλίες, συνεχίζονται οι κόντρες για τις πλατείες και την καταστολή - Όλες οι εξελίξεις μέσα από τη Live Blogging πλατφόρμα του News 24/7.

Σύνταγμα

Η δύσκολη νέα καθημερινότητα

LIVE BLOG

Την ώρα που αυξάνονται οι ελπίδες για την ανακάλυψη φαρμάκου, οι πολίτες προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα. Προβληματισμός και αντεγκλήσεις για τα φαινόμενα συνωστισμού. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7.

Αστυνομικές δυνάμεις στην Πλατεία Αγ.Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή,μετά την ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας για το κλείσιμο της τις βραδυνές ώρες, Τετάρτη 6 Μαϊου 2020 (EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Από τη μάχη με τον κορονοϊό στη μάχη της πλατείας

LIVE BLOG

Μπορεί οι πολίτες να εφαρμόζουν τα μέτρα ασφαλείας και να τηρούν αποστάσεις, ωστόσο υπάρχουν και αρκετά φαινόμενα συνωστισμού. Ανησυχία στις αρχές. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ     .

Εβδομάδα προσαρμογής μετά την καραντίνα

LIVE BLOG

Ομαλά κύλησε η πρώτη μέρα εξόδου των πολιτών από την καραντίνα. Στοίχημα η διατήρηση του χαμηλού αριθμού κρουσμάτων. Παγκόσμια κούρσα για το εμβόλιο. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7.

Μια διαφορετική Πρωτομαγιά: Πορείες με απόσταση, κλειστά πάρκα

Μια διαφορετική Πρωτομαγιά: Πορείες με απόσταση, κλειστά πάρκα

LIVE BLOG

Ο χρόνος μετράει ανάποδα για την άρση των μέτρων - Πρωτόγνωρη η φετινή Πρωτομαγιά στις τελευταίες ημέρες της καραντίνας - Με αποστάσεις έγιναν οι πορείες - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις μέσα από τη Live Blogging πλατφόρμα του News 24/7.

Γκράφιτι για τον κορονοϊό

Η νέα πραγματικότητα στην Ελλάδα

LIVE BLOG

Αντίστροφη μέτρηση για την 4η Μαΐου. Κόντρα στη Βουλή για τον κορονοϊό και πρόσθετα μέτρα στήριξης. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7.

ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Η νέα καθημερινότητα των Ελλήνων

Η ανακοίνωση της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων και το δύσκολο στοίχημα της εφαρμογής από τις 4 Μαΐου. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Bloggging πλατφόρμας του NEWS 24/7.

Μεγαρο Μαξίμου

Ο οδικός χάρτης για την επιστροφή στη νέα κανονικότητα

Ανακοινώθηκε η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων. Τι θα ισχύει από τις 4 Μαΐου. Το χρονοδιάγραμμα για καταστήματα, σχολεία και εκκλησίες. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7.

Φούρνος στη Γερμανία σε καιρό πανδημίας κορονοϊού

Οι Έλληνες νίκησαν τον κορονοϊό. Έρχεται σταδιακή άρση των μέτρων

LIVE BLOG

Εβδομάδα ανακοινώσεων για την αποκλιμάκωση των μέτρων κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα. Τι συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Βελτίωση και στις ΗΠΑ. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7.

Ο πλανήτης ετοιμάζεται για σταδιακή άρση των απαγορεύσεων

Ο πλανήτης ετοιμάζεται για σταδιακή άρση των απαγορεύσεων - Λεπτό προς λεπτό

LIVE BLOG

Κορυφώνεται η συζήτηση για την άρση των περιοριστικών μέτρων στην Ελλάδα, εν αναμονή των κυβερνητικών αποφάσεων. Υποχωρεί ο κορονοϊός σε όλο τον πλανήτη, εκτός των ΗΠΑ. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7.

Στιγμιότυπο από το Πεκίνο

Στη μάχη με τον κορονοϊό απαγορεύεται η χαλάρωση - Λεπτό προς λεπτό

Μπορεί η συζήτηση για την άρση των περιοριστικών μέτρων να έχει ανοίξει, ωστόσο ο "πόλεμος" κατά του κορονοϊου δεν έχει τελειώσει. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7.

Οι Έλληνες γονάτισαν τον κορονοϊό

Οι Έλληνες γονάτισαν τον κορονοϊό - Λεπτό προς λεπτό

LIVE BLOG

Νέα κρούσματα σε υγειονομικές δομές με επιδημίες στη χώρα μας. Συνολικά, η προσπάθεια των πολιτών έπιασε τόπο και ήδη καταστρώνεται το σχέδιο της επόμενης μέρας. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7.

Άνδρας με μάσκα μπροστά από γκράφιτι

Ο κορονοϊός σε διαρκή υποχώρηση

LIVE BLOG

Όλο και καλύτερα πάει η Ελλάδα στη μάχη με τον κορονοϊό, με τη διασπορά να είναι πλέον χαμηλή. Ανοίγει η συζήτηση για την άρση των περιοριστικών μέτρων. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7

ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗ  COVID 19

Ο κορονοϊός υποχωρεί - Λεπτό προς λεπτό

LIVE BLOG

Το Πάσχα της καραντίνας πέρασε και πλεόν μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων. Σε ύφεση ο κορονοϊός σε όλο τον πλανήτη. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Σε ταράτσα της Θεσσαλονίκης.

Κορονοϊός: Το Πάσχα στην καραντίνα

LIVE BLOG

Από τα μπαλκόνια τους γιόρτασαν οι πιστοί την Ανάσταση. Ψήσιμο και φαγητό σήμερα στα σπίτια, την ώρα που τα κρούσματα στη χώρα μειώνονται και τα μέτρα αποδίδουν. Κρίσιμη η πασχαλινή περίοδος για τα επόμενα βήματα. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις μέσα από τη Live Blogging πλατφόρμα του News 24/7.

Στιγμιότυπο από ορθόδοξη εκκλησία στη Γεωργία

Ανάσταση στο σπίτι, λίγο πριν το τέλος του κορονοϊού

LIVE BLOG

Κορυφώνεται η προσπάθεια των Ελλήνων στη μάχη κατά του εφιάλτη του κορονοϊού. Παραμένουν σπίτι και το Μεγάλο Σάββατο. Τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7.

Πλάκα, Ελλάδα

Κοντά στο τέλος του Γολγοθά - Κρίσιμο τριήμερο

LIVE BLOG

Η προσπάθεια των Ελλήνων έπιασε τόπο και η υποχώρηση του κορονοϊού είναι εμφανής. Βελτίωση στην Ευρώπη. Δραματική κατάσταση στις ΗΠΑ. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Μοναστηράκι

Στην τελική ευθεία για τη νίκη επί του κορονοϊού

LIVE BLOG

Η προσπάθεια των Ελλήνων απέναντι στον κορονοϊό απέδωσε και πλέον έχει ανοίξει η συζήτηση για την άρση των περιοριστικών μέτρων. Χάος στις ΗΠΑ, σταθεροποίηση στην Ευρώπη. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Άντρας με μάσκα μπροστά από γκράφιτι στην Washington στις ΗΠΑ

Μια μέρα πιο κοντά στη νίκη κατά του κορονοϊού

LIVE BLOG

Η Ελλάδα αντιμετώπισε με επιτυχία το πρώτο κύμα κορονοϊού και πλέον είναι στο χέρι των πολιτών, να φτάσουμε στην τελική νίκη. Εικόνα σταθεροποίησης και στον υπόλοιπο κόσμο. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Κορονοϊός στην Αφρική

Η Ελλάδα πάει καλά στη μάχη με τον κορονοϊό

LIVE BLOG

Μια διαφορετική Μεγάλη Εβδομάδα, από όσες ζήσαμε στο παρελθόν, στη σκιά του "πολέμου" με τον κορονοϊό. Πώς εξελίσσεται η μάχη σε όλο τον πλανήτη. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7

Προσευχή.

Η Μεγάλη Εβδομάδα του κορονοϊού

LIVE BLOG

Κορύφωση του δράματος του κορονοϊού σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία. Σταθεροποίηση σε Ιταλία και Ισπανία. Στο καλό σενάριο η Ελλάδα. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Σταθμός Πανεπιστήμιο

Σκληρή μάχη με τον κορονοϊό. Χάος στις ΗΠΑ, βελτίωση στην Ευρώπη - Λεπτό προς λεπτό

Στο "καλό σενάριο" εξακολουθεί να παραμένει η Ελλάδα στη μάχη με τον κορονοϊό. Δίχτυ οικονομικής προστασίας άπλωσε η Ευρώπη. Δραματικές στιγμές στις ΗΠΑ. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Κορονοϊός στην Αθήνα

"Όχι στην πρόωρη άρση των μέτρων" λένε οι επιστήμονες - Λεπτό προς λεπτό

Ραγδαία αύξηση των θανάτων και των κρουσμάτων σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία. Αισιοδοξία ότι τα χειρότερα πέρασαν σε Ισπανία και Ιταλία. Αποδίδουν τα μέτρα στην Ελλάδα. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Νοσηλεύτριες

Η Ελλάδα πάει καλά, αλλά δεν εφησυχάζει. Μέτρα ενόψει Πάσχα - Λεπτό προς λεπτό

Αντοχές συνεχίζει να επιδεικνύει η Ελλάδα απέναντι στον κορονοϊο. Εθνική τραγωδία στις ΗΠΑ, όπου η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Απολύμανση στους δρόμους της Ρωσίας

Μάχη στις ΗΠΑ, αγωνία στην Ευρώπη, αισιοδοξία στην Ελλάδα - Λεπτό προς λεπτό

LIVE BLOG

Οι ΗΠΑ είναι πλέον το επίκεντρο της πανδημίας με εκατοντάδες θύματα κάθε μέρα. Σοκ στη Μ. Βρετανία από τα νέα για την υγεία του Μπόρις Τζόνσον. "Φρενάρει", η επιδημία στην Ελλάδα. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Τραυματιοφορείς μεταφέρουν άρρωστο, στη Δρέσδη της Γερμανίας.

Εντείνεται η μάχη κατά του κορονοϊού

LIVE BLOG

Κρίσιμες μέρες στην Ελλάδα και τον κόσμο, καθώς η κρίση του κορονοϊού, φτάνει στην κορύφωση. Ελπίδες από πειραματικό φάρμακο από την Κίνα. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Μακρύς ο δρόμος μέχρι την ήττα του κορονοϊού

Μακρύς ο δρόμος μέχρι την ήττα του κορονοϊού

Αυξάνονται τα θύματα και τα κρούσματα του κορονοϊού σε όλο τον πλανήτη. Αριθμοί που τρομάζουν στις ΗΠΑ. Μάχη με το χρόνο δίνουν επιστήμονες και ερευνητές. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Η πιο σκοτεινή ώρα σε Ισπανία και Ιταλία. Αντέχει η Ελλάδα - Λεπτό προς λεπτό

LIVE BLOG

Δραματικές στιγμές στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, όπου αυξάνονται τα θύματα και τα κρούσματα του κορονοϊού. Προς αυστηροποίηση των μέτρων στην Ελλάδα. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Απολύμανση σε λεωφορείο της Αθήνας

Δύσκολες ώρες σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Αντοχές δείχνει η Ελλάδα - Λεπτό προς λεπτό

LIVE BLOG

Την ώρα που ο πόλεμος με τον κορονοϊό συνεχίζεται, η επιστημονική κοινότητα αγωνίζεται για να βρεθεί θεραπεία ή εμβόλιο. Παραμένει στο καλό σενάριο η Ελλάδα. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ

Κρίσιμη εβδομάδα στη μάχη με τον κορονοϊό - Λεπτό προς λεπτό

H ανθρωπότητα μετράει χιλιάδες θύματα στον πόλεμο με τον κορονοϊό. Εξακολουθεί να αντέχει η Ελλάδα, με τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Η ζωή μας με την πανδημία του Covid 19 άλλαξε.

Ο κορονοϊός και η Ελλάδα που κρατιέται στο "καλό σενάριο"

LIVE BLOG

Η σκληρή μάχη κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Κλεισμένοι στα σπίτια τους οι Έλληνες. Δραματικές στιγμές σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

Κορονοϊός: Αγώνας αντοχής με δύσκολο αντίπαλο - Λεπτό προς λεπτό

LIVE BLOG

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ημέρες στη μάχη της χώρας με τον κορονοϊό. Καθοριστικοί παράγοντες, ο βαθμός τήρησης των μέτρων και η αντοχή του ΕΣΥ. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Καθαρισμός και προληπτική απολύμανση στο Μοναστηράκι

Σε πόλεμο με τον κορονοϊό - Λεπτό προς λεπτό

LIVE BLOG

Αγώνας δρόμου για την Ελλάδα και τον κόσμο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Αυξάνονται τα κρούσματα. Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Απαγόρευση κυκλοφορίας για να ηττηθεί ο κορονοϊός - Λεπτό προς λεπτο

Απαγόρευση κυκλοφορίας για να ηττηθεί ο κορονοϊός - Λεπτό προς λεπτο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε απαγόρευση κάθε άσκοπης κυκλοφορίας από το πρωί της Δευτέρας Ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Κόσμος στην παραλία Αλίμου

Κρίσιμες ώρες στη μάχη με τον κορονοϊό. Ζητείται υπευθυνότητα

LIVE BLOG

Διαρκείς είναι οι εκκλήσεις των αρχών προς τους πολίτες να σεβαστούν τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού. Αυξάνονται κρούσματα και θύματα. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό

Ο πόλεμος του κορονοϊού - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

LIVE BLOG

Η Ελλάδα δίνει τη μάχη κατά του κορονοϊού. Αύξηση κρουσμάτων με το υπουργείο να ανακοινώνει 31 νέα. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 13 άνθρωποι. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 24/7

Γυναίκα σε σούπερ μάρκετ φοράει μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό

Οι Έλληνες απέναντι στον κορονοϊό - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Με το παζλ των αυστηρών μέτρων στην Ελλάδα να ολοκληρώνεται, μένει πλέον στους πολίτες η ατομική ευθύνη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Συνεχής ενημέρωση μέσω της Live Blogging πλατφόρμας.