Διαγωνισμός News 247

Διαγωνισμός News 247

Στείλτε e-mail στο [email protected] με το όνομά σας και την ένδειξη "ΔΥΟ ΘΕΟΙ" και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την ομώνυμη παράσταση για το Σάββατο 17/12 στο Studio Μαυρομιχάλη στα Εξάρχεια

Ο Θεατρικός Οργανισμός Νέος Λόγος παρουσιάζει στο Studio Μαυρομιχάλη, για δεύτερη χρονιά λόγω πολύ μεγάλης επιτυχίας, το έργο του Λένου Χρηστίδη, «ΔΥΟ ΘΕΟΙ», σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή, από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Το  έργο απέσπασε το 1999 το βραβείο "Κάρολος Κουν", ως το καλύτερο Ελληνικό θεατρικό έργο εκείνης της χρονιάς.

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Στείλτε e-mail στο [email protected] με το όνομά σας και την ένδειξη "ΔΥΟ ΘΕΟΙ" και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την ομώνυμη παράσταση για το Σάββατο 17/12 στο Studio Μαυρομιχάλη στα Εξάρχεια.

Λίγα  λόγια για το έργο:

Η δράση τοποθετείται κάπου στο μέλλον με τους δύο ήρωες, τον Πάτρικ και τον Μιγκέλ να βρίσκονται για χρόνια κλεισμένοι σε ένα ίδρυμα παλεύοντας να απεξαρτητοποιηθούν  από τον εθισμό τους στη χρήση κομπιούτερ.

Έξω από  το ίδρυμα ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο υπερκράτη, την Αμερική και την Ευρασία, που με την έναρξη του έργου, μαθαίνουμε ότι βρίσκονται στα πρόθυρα πολεμικής σύρραξης με χρήση πυρηνικών όπλων. Μια σύρραξη, που αν συμβεί, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση κάθε είδους ζωή στον πλανήτη.

Oι  δύο φίλοι τότε αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν το κομπιούτερ, που κρυφά έχουν φέρει στο δωμάτιό τους, για να καταγράψουν την ιστορία του ανθρώπινου γένους σε μια δισκέτα, έτσι ώστε αν κάποτε κατοικηθεί ξανά ο πλανήτης, οι νέοι του κάτοικοι να πληροφορηθούν την ύπαρξη αυτού του πολιτισμού που πλησιάζει στο τέλος του.

Tο  προσωπικό και οι άλλοι τρόφιμοι του ιδρύματος μαθαίνουν το σχέδιο του Πάτρικ και του Μιγκέλ και ζητούν να μπουν σε αυτή τη καταγραφή της Ιστορίας, όχι ως αυτό που είναι, αλλά  ως κάποια σπουδαία πρόσωπα κερδίζοντας έτσι μια θέση στην αιωνιότητα. 

Οι  δύο φίλοι ικανοποιούν όλα τα αιτήματα προχωρώντας σε μια τερατώδη παραχάραξη της Ιστορίας και για τον εαυτό τους κρατούν τον υπέρτατο ρόλο: Γίνονται οι Δύο Θεοί που δημιούργησαν κάθε τι πάνω σε αυτόν τον πλανήτη

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Φώτης Μακρής

Σκηνικά – κοστούμια: Γιώργος Ζιάκας

Μουσική επιμέλεια: Νίκος Βίττης

Φωτισμοί - Βίντεο: Στέφανος Κοπανάκης

Βοηθοί  σκηνοθέτη: Μαρία Παρτσάφα, Αναστασία Σαλαμπάση

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Γιώργος Νινιός, Φώτης Μακρής, Διονύσης Μανουσάκης.

ΗΜΕΡΕΣ  ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :

Παρασκευή : 21:15

Σάββατο :  21:15

Κυριακή :  19:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

Γενική  είσοδος : 18 ευρώ

Κάθε  Παρασκευή γενική είσοδος : 12 ευρώ

Φοιτητικό – νεανικό, άνω των 65 : 14 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 90 λεπτά

Studio Μαυρομιχάλη

Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια – Τηλ. 210 - 6453330

Κεντρική  Σκηνή

«Δύο  Θεοί» του Λένου  Χρηστίδη

Από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 έως την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κάθε  Παρασκευή, Σάββατο  και Κυριακή

ΔΕΥΤΕΡΟΣ  ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

 

 

SHARE:

24Media Network