Διαγωνισμός News 247

Διαγωνισμός News 247

Στείλτε e-mail στο [email protected] με το όνομά σας και την ένδειξη "Bollywood Show" και κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την ομώνυμη παράσταση στο θέατρο Badminton στις 23 Ιανουαρίου στις 21:00

Μετά από την μεγάλη επιτυχία των ταινιών  Bollywood  το  Bollywood Show  είναι  ένα  χορευτικό  show. που έχει το πρότυπο τις μεγάλες παραγωγές  του ινδικού κινηματογράφου. Δημιουργήθηκε στο Παρίσι και παρουσιάζεται συνεχώς από το 2006, πάντα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στείλτε e-mail στο [email protected] με το όνομά σας και την ένδειξη "Bollywood Show" και κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την ομώνυμη παράσταση στο θέατρο Badminton στις 23 Ιανουαρίου στις 21:00.

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Η ιδέα της δημιουργίας του σόου στα πρότυπα των ταινιών Bollywood  βγήκε από την γνωστή οικογένεια -δυναστεία  της βιομηχανίας του   Bollywood , τους  Merchants -γι' αυτό και το πρώτο  σόου-, έχει ονομαστεί Merchants of Bollywood.

Το " Bollywood Show " προσφέρει στους θεατές  μια ονειρική  φυγή από την πραγματικότητα,   και τους ταξιδεύει  στην ψυχή της ινδικής κουλτούρας.

Εμπνευσμένο από το Bollywood , , αυτή την  μεγάλη βιομηχανία  του σινεμά, των  γεμάτων λάμψη και υπερβολή ταινιών, γεμάτο από χρώματα Ινδίας, ιστορίες αγάπης, όνειρα και ρομαντισμό, συνδυάζει  χορό μουσική και  τραγούδι,. Με  πολυτάλαντους και γεμάτους πάθος χορευτές και με τις περισσότερες χορεύτριες να προέρχονται από τα καλλιστεία επιλογής της Μις Ινδία της Γαλλίας.

Με  τα πιο όμορφα τραγούδια του ινδικού σινεμά, και μέσα από μια έκρηξη χρωμάτων και φωτός, το " Bollywood Show " προσφέρει ένα καταπληκτικό θέαμα μοντέρνων και παραδοσιακών χορών, με τους χορευτές να αλλάζουν συνεχώς τα κοστούμια τα όποια είναι πάνω από 100 , και προέρχονται από διαφορετικές  περιοχές της Ινδίας, μιας χωράς τόσο πλούσιας  πολιτισμικά,    προσφέροντας συγκινήσεις και συναισθήματα χαράς, και  μελαγχολίας,  καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Οι χορευτές και χορεύτριες, είτε μεμονωμένα είτε σε ζευγάρια ή ομαδικά, αλλάζοντας κάθε φορά  χορογραφία, ξεδιπλώνουν, μέσα από υπέροχες σκηνές και ένα εκθαμβωτικό σόου τη γοητεία της Ινδίας, αποκαλύπτοντας μια Ινδία μοντέρνα και συνάμα παραδοσιακή.

Σκηνοθεσία και καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Γάλλο—Ινδού σκηνοθέτη,  Mohan Delamourd 

Τιμές εισιτηρίων:

Φοιτητικό: 20€,

Γ΄ζώνη:   25€,

Β΄ζώνη:   35€,

Α΄ ζώνη: 40€,

Σημεία προπώλησης:

www.ticketnet.gr   Τηλ: 210 88 40 600

Public. 

Metropolis.

DealiN, δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Bollywood in Athens

SHARE:

24Media Network