Hitman: Πράκτορας Νο. 47: Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την ταινία του καλοκαιριού

Hitman: Πράκτορας Νο. 47: Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την ταινία του καλοκαιριού

Ο Rupert Friend είναι ο Πράκτορας No. 47, που αποτελεί την τέλεια φονική μηχανή, χωρίς ηθικούς και συναισθηματικούς φραγμούς καλείται να σώσει τον κόσμο (Vid)

Ο Πράκτορας No. 47 έχει σχεδιαστεί γενετικά με σκοπό να αποτελέσει την τέλεια φονική μηχανή. Είναι επαγγελματίας εκτελεστής και το όνομά του έχει προκύψει από τα δύο τελευταία ψηφία του barcode που υπάρχει σαν τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού του. Είναι το αποκορύφωμα δύο δεκαετιών έρευνας -και 46 προηγούμενων παρόμοιων πρακτόρων-κλώνων- με αξεπέραστη δύναμη, ταχύτητα, αντοχή και ευφυΐα.

 

Ο τελευταίος του στόχος είναι μια τεράστια εταιρεία που σχεδιάζει να ξεκλειδώσει το μυστικό του παρελθόντος του Πράκτορα No. 47 για να δημιουργήσει έναν στρατό δολοφόνων με ικανότητες που ξεπερνούν ακόμη και τις δικές του. Ενώνοντας τις δυνάμεις του με μια νέα γυναίκα που μπορεί να έχει το μυστικό για να ξεπεράσουν τους πανίσχυρους και μυστηριώδεις εχθρούς  τους, ο Πράκτορας No. 47 έρχεται αντιμέτωπος με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις ρίζες του, αλλά και με τον πιο θανάσιμο εχθρό του σε μια επική μάχη.

Μπείτε στον διαγωνισμό και κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας στις Τετάρτη 19 Αυγούστου στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis στην αίθουσα 1,  στις 21.00μμ.


 

Η ταινία «Hitman: Πράκτορας Νο. 47» αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 20 Αυγούστου 2015, από την Odeon.

Δείτε το τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους :

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα