Κερδίστε 5 ημερολόγια 'Καλύτερα Γίνεται!' για το 2017

Κερδίστε 5 ημερολόγια 'Καλύτερα Γίνεται!' για το 2017

Το ημερολόγιο θετικής σκέψης της "γκουρού της ευτυχίας" Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου κυκλοφορεί και σε καλεί να υποδεχθείς και να ζήσεις το 2017 με αισιοδοξία!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, παρουσιάζει το ημερολόγιο θετικής σκέψης και μας λέει με απλότητα και σιγουριά ότι « Καλύτερα Γίνεται». Η «γκουρού της ευτυχίας», όπως έχει χαρακτηριστεί, και μια από τις κορυφαίες Life, Business & Executive Coach στην Ελλάδα, δημιούργησε και φέτος το ημερολόγιο - εγχειρίδιο που σου δίνει 365 κίνητρα, ένα για κάθε μέρα, για να είναι σημαντικά χαρούμενος, να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και κυρίως, να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου.

Ανάμεσα στις αγχωτικές σημειώσεις και στα ραντεβού της κάθε ημέρας, πολύχρωμες σελίδες, χαρούμενα σχέδια, εμπνευσμένα από τις εποχές του χρόνου και θετικές φράσεις στον ενεστώτα, έρχονται να γεμίσουν αισιοδοξία την καθημερινότητα σου και να σε κάνουν ακόμα πιο δυνατό.

Διεκδικήστε 5 ημερολόγια "Καλύτερα Γίνεται 2017" της Νάνσυ Μαλλέρου:

Μια αρχή, όπως αυτή της νέας χρονιάς είναι η καλύτερη αφορμή: να σκεφτείς τον εαυτό σου και να αποφασίσεις μέσα από την κάθε ημέρα να ανοίγεις το μυαλό και την καρδιά σου προς ό,τι σου δίνει χαρά, προς ό,τι θα ήθελες να βελτιώσεις, προς ό,τι νέο θα ήθελες να διεκδικήσεις.

Η νέα χρονιά πλησιάζει και μη ξεχνάτε ότι πάντα Καλύτερα Γίνεται!

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά δίνουν αξία στη ζωή και ότι η ευδαιμονία δεν είναι προορισμός αλλά τρόπος να ταξιδεύει.

Έχει την πατρότητα του όρου " Εσωκεντρισμός©” ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογία της στο Coaching.

Είναι η εμπνεύστρια και βασική εισηγήτρια του δωρεάν σεμιναρίου Life Coaching «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ» το οποίο έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες άτομα και έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια από το κοινό και τον τύπο.

Είναι coach των Ομιλητών του TEDxAthens.

Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching ( International Coach Federation (ICF) – Greece Chapter.

Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται. Ο 1 Ελληνικός Οδηγός Life Coaching» (εκδ. ΦΕΡΕΝΙΚΗ 2009), «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!» (εκδ. Ι.Σιδέρης 2006) και των Ημερολογίων "Καλύτερα Γίνεται".

Άρθρα και συνεντεύξεις της έχουν φιλοξενηθεί στα σημαντικότερα ΜΜΕ (ΣKAI, Alpha, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Ελευθεροτυπία, Πρώτο Θέμα, Vogue, Life & Style, Deluxe κ.α). Έχει συνεργαστεί με πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, ΜΒΑ από το European School of Management (Oxford, Paris, Madrid) και Διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι απόφοιτος του Coach U και διαπιστευμένη Coach και έχει Δίπλωμα Life Style Management από το τμήμα διαρκούς εκπαίδευσης του Harvard Medical School.

Έχει 12 χρόνια εμπειρίας σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά, παίζει τέννις και κλασσική κιθάρα.

Της αρέσει να περνάει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της, να ταξιδεύει, να μαθαίνει και να εξελίσσεται.

Γεννημένη το 1970 στην Αθήνα, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.

Πιστεύει ότι είναι πολύ τυχερός άνθρωπος και ότι "Η ζωή της φέρεται καλά".

Η Life Clinic Group ιδρύθηκε το 2015 από το πάθος της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου να συνεισφέρει ουσιαστικά σε μια ισορροπημένη κι ευτυχισμένη κοινωνία. Η ίδια και όλοι οι επιστημονικοί συνεργάτες της Life Clinic Group ενδιαφέρονται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία και πιστεύουν ότι το νόημα της ζωής είναι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά.

Όλες οι δραστηριότητές της Life Clinic Group σχεδιάζονται με στόχο οι συμμετέχοντες να δούνε τη ζωή διαφορετικά, να ανακτήσουν την αισιοδοξία τους, να εμπνευστούν, να παρακινηθούν, να πάρουν δύναμη, να πιστέψουν, να ονειρευτούν, να ανακαλύψουν επιλογές που πίστευαν ότι δεν είχαν και πάνω από όλα να δράσουν και να διεκδικήσουν και να δημιουργήσουν μια ζωή που να τους τιμά και να τους αντιπροσωπεύει σε πνευματικό και υλικό επίπεδο

Οι εκδόσεις Life Clinic Books έρχονται να συμπληρώσουν τις δραστηριότητες τις Life Clinic Group με ημερολόγια και βιβλία που ενθαρρύνουν και συμβάλλουν στην προσωπική & επαγγελματική σας ανάπτυξη.

SHARE:

24Media Network