ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Δίπλωμα οδήγησης (φωτογραφία αρχείου)

Δίπλωμα οδήγησης: Ψηφιακά από σήμερα οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά για αντικατάσταση

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους, για την αντικατάσταση του διπλώματος οδήγησης με νέου τύπου και την έκδοση αντιγράφου σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Αυτοκίνητα στους δρόμους της Αθήνας

Τι θα φέρει ο νέος ΚΟΚ: Online Point System - Πιο αυστηρές ποινές, αλλά όχι αύξηση προστίμων

Το σχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την οδική ασφάλεια περιλαμβάνει ολοκληρωμένες δράσεις για ασφαλείς δρόμους, υπεύθυνους οδηγούς, κυκλοφοριακή παιδεία και δίκαιους κανόνες για όλους. Υποχρεωτική κυκλοφοριακή αγωγή στα σχολεία.

Η οδήγηση γυρίζει σελίδα: Αυτοκίνητο με συνδρομή, χωρίς δεσμεύσεις - Όσα πρέπει να ξέρετε

Η οδήγηση γυρίζει σελίδα: Αυτοκίνητο με συνδρομή, χωρίς δεσμεύσεις - Όσα πρέπει να ξέρετε

Νέα πρωτοποριακή συνδρομητική υπηρεσία, για να έχεις αυτοκίνητο εύκολα και γρήγορα, για όποιο χρονικό διάστημα θες. Με το νέο Switch by Avis, διαλέγεις το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σου, με τρόπο ευέλικτο και οικονομικό. Ευρεία γκάμα οχημάτων με τρόπο ευέλικτο και οικονομικό από τη νέα υπηρεσία της Avis.

Μαθήματα οδήγησης από τα 17: "Φρένο στη διαφθορά" στις εξετάσεις για δίπλωμα

Μαθήματα οδήγησης από τα 17: "Φρένο στη διαφθορά" στις εξετάσεις για δίπλωμα

Στο τιμόνι από τα 17 τους έτη θα μπορούν να κάθονται οι επίδοξοι οδηγοί. 10 + 1 αλλαγές στην εκπαίδευση και τις εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών φέρνει το νομοσχέδιο που παρουσίασαν στο υπουργικό Καραμανλής- Κεφαλογιάννης 

Στιγμιότυπο από τροχαία αστυνομία

Διπλώματα οδήγησης: Τεράστια αναμονή - 10.000 αιτήσεις μόνο στην Κεντρική Μακεδονία

Αναμονή από έξι μήνες έως έναν χρόνο περιμένει τους υποψήφιους οδηγούς, όποτε ανοίξουν ξανά οι σχολές οδηγών στην χώρα, ενώ ενδεικτικά, στην Κεντρική Μακεδονία, εκκρεμούν 10.000 αιτήσεις.

Διπλώματα οδήγησης: Εξετάζεται η διεύρυνση ωραρίου για τις θεωρητικές εξετάσεις

Διπλώματα οδήγησης: Εξετάζεται η διεύρυνση ωραρίου για τις θεωρητικές εξετάσεις

Εξετάζεται η διεύρυνση του ωραρίου για τις εξετάσεις των θεωρητικών μαθημάτων στις σχολές οδηγών διότι από τις πολλές διακοπές έχουν συσσωρευτεί πολλοί υποψήφιοι.

Φωτογραφία αρχείου

Διπλώματα οδήγησης: Η ΚΥΑ και το αλαλούμ με τις μοτοσικλέτες

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, ο κάτοχος διπλώματος τύπου Β' αποκτά το δικαίωμα να οδηγεί μοτοσικλέτα μέχρι 125 κυβικά χωρίς εξετάσεις. Αντιδράσεις από τους εκπαιδευτές οδήγησης.

Αυτοκίνητα στον δρόμο.

Πώς θα είναι το προσωρινό δίπλωμα οδήγησης που θα έρχεται στο κινητό μας

Μέσα από το νέο app του υπουργείου Μεταφορών, ο κάθε νέος οδηγός θα έχει πλέον τη δυνατότητα να "κατεβάζει" την προσωρινή άδεια οδήγησής του, η οποία θα είναι σε ισχύ για 4 μήνες.

Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής

Καραμανλής: Νέος ΚΟΚ με ποινές για τον οδηγό, όχι για το όχημα. Επιστρέφει το point system

Σε ένα μήνα το ψηφιακό δίπλωμα, που θα επιτρέπει στους επιτυχόντες να οδηγούν άμεσα, ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. Εξουσιομανής ο Τσίπρας, είπε αναφερόμενος στους “αρμούς της εξουσίας”.