Με προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων

ΒΟΛΟΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ. (PHASMA/A.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ)
ΒΟΛΟΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ. (PHASMA/A.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ) PHASMA

Ταλαιπωρία για χιλιάδες εκδρομείς που επιστρέφουν από τις διακοπές τους. Καθυστερήσεις λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη. Η πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες ώρες. Ομαλή η κίνηση στις εθνικές οδούς

Με ισχυρούς ανέμους η επιστροφή των εκδρομέων της προτελευταίας Κυριακής του Αυγούστου, αφού τα μελτέμια είναι το κυρίαρχο στοιχείο του σημερινού καιρού. Δείτε τι καιρό θα κάνει κάθε στιγμή στο deltiokairou.gr .

Καθυστερήσεις έχουν σημειωθεί, σε ορισμένα δρομολόγια πλοίων, προκαλώντας ταλαιπωρία στους αδειούχους του Αυγούστου, που επιστρέφουν από τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, έχει γίνει μία ακύρωση δρομολογίου (Μεστά Χίου - Ψαρά, Λαύριο), λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ενώ δεν είναι λίγα τα πλοία που αναγκάζονται να αλλάξουν την πορεία τους, προκειμένου να πλεύσουν με ασφάλεια.

Κανένα πρόβλημα στις εθνικές οδούς

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται, σύμφωνα με την τροχαία, η επιστροφή των οδηγών, μέσω του οδικού δικτύου.

Αν και η κίνηση είναι αυξημένη σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, δεν έχουν σημειωθεί, προς το παρόν, σημαντικές καθυστερήσεις και μποτιλιαρίσματα στις Εθνικές Οδούς, από όπου διέρχονται τα αυτοκίνητα.

Σε επιφυλακή βρίσκονται εξάλλου, οι δυνάμεις της τροχαίας η οποία διευκολύνει την ομαλή κυκλοφορία και πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους για την ασφαλή μετακίνηση των οδηγών.

Εκτιμάται ότι αυξημένη κίνηση αναμένεται να παρατηρηθεί και την τέταρτη εβδομάδα του Αυγούστου, κατά την επιστροφή του τελευταίου κύματος των αδειούχων, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους έως το τέλος του μήνα.

Υπενθυμίζεται οτί την Κυριακή θα καταπλεύσουν στο Λιμάνι του Πειραιά προερχόμενα απο νησιά του Αιγαίου 27 πλοία, στο λιμάνι της Ραφήνας δεκαεννέα και στο λιμάνι του Λαυρίου επτά.

SHARE:

24Media Network