Είναι αργά για δάκρυα Ράιαν Λόχτι

Είναι αργά για δάκρυα Ράιαν Λόχτι

Με δυσκολία προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Αμερικανός κολυμβητής και χρυσός ολυμπιονίκης για το γεγονός πως εξέθεσε την ομάδα του, στο περιστατικό με το βενζινάδικο στο Ρίο

Το “κακό” πρόσωπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, ο κολυμβητής από την Αμερική Ράιαν Λόχτι μίλησε στο NBC το βράδυ του Σαββάτου και έδωσε εξηγήσεις για όλα όσα συνέβησαν στη Βραζιλία το βράδυ που ο ίδιος ισχυρίστηκε αρχικά πως έπεσε θύμα ληστείας, προκειμένου να καλύψει την ανάρμοστη συμπεριφορά του σε βενζινάδικο της πόλης.

Σχεδόν δακρυσμένος, παραδέχτηκε πως εξευτέλισε την οικογένειά του, την αμερικανική ομάδα κολύμβησης, τους θαυμαστές και όλους όσους παρακολουθούσαν. Επιπλέον, ανέφερε πως κανείς από τους τρεις συναθλητές που τον συνόδευαν δεν προέβη σε κάποιον βανδαλισμό. “Αυτοί δεν έκαναν καμιά ζημιά στο βενζινάδικο” είπε συγκεκριμένα παίρνοντας ακέραια την ευθύνη για όσα έγιναν.

“Απογοήτευσα την ομάδα μου, ήθελα να είμαι εκεί. Δεν θέλω να νομίζουν πως έφυγα και τους άφησα πίσω. Ήθελα να βοηθήσω όπως μπορούσα. Έτσι, ήθελα να σιγουρευτώ πως επέστρεψαν σπίτι ασφαλείς πριν βγω να μιλήσω” αναφέρει.

“Υπήρξα ανώριμος και έκανα ένα ηλίθιο λάθος. Άνθρωπος είμαι και ζητώ ειλικρινά συγνώμη” σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης. Όπως σημειώνει το μόνο που ήθελε αφού συνέβη, ό, τι συνέβη στο βενζινάδικο, ήταν να φύγει από εκεί. “Έτσι δώσαμε λεφτά και φύγαμε” αναφέρει.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου, ο Αμερικανός κολυμβητής Ράιαν Λόχτι είχε δηλώσει πως εκείνος και τρεις αθλητές της αμερικανικής ομάδας κολύμβησης έπεσαν θύμα ληστείας στο Ρίο της Βραζιλίας, αφού άγνωστοι ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και με την απειλή όπλου του απέσπασε κάποιο χρηματικό ποσό. Οι περισσότεροι θορυβήθηκαν, ενώ δεν έλειψαν και οι καλοθελητές που έσπευσαν να τονίσουν τους φόβους της διεθνούς αθλητικής κοινότητας για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Τελικά, αποδείχτηκε πως όλη η μαρτυρία ήταν προϊόν φαντασίας, με τον Ολυμπιονίκη να προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα