Εισβολή του "Δεν Πληρώνω" σε ΑΤ

Εισβολή του "Δεν Πληρώνω" σε ΑΤ

Δικογραφία σε βάρος μελών του κινήματος "Δεν Πληρώνω" σχηματίστηκε από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας. Εισέβαλαν στο Τμήμα και έκαψαν αντίγραφα κλήσεων

Δικογραφία σε βάρος μελών του κινήματος "Δεν Πληρώνω" σχηματίστηκε από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, έπειτα από εισβολή αγνώστων που αφαίρεσαν αντίγραφα κλήσεων και τα έκαψαν στον προαύλιο χώρο.

Οι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν, στο πλαίσιο της αυτοφώρου διαδικασίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και υπεξαγωγή εγγράφων.

Ειδικότερα, ομάδα ατόμων, που έφεραν σημαίες "Δεν Πληρώνω", συγκεντρώθηκαν έξω από το τμήμα το βράδυ της Κυριακής και απαιτούσαν από τον αστυνομικό σκοπό την επιστροφή στοιχείων κυκλοφορίας (αδειών κυκλοφορίας, πινακίδων κυκλοφορίας, αδειών ικανότητας οδήγησης), τα οποία έχουν αφαιρεθεί από παραβάτες για άρνηση καταβολής τελών διοδίων.

Έως ότου καταφθάσουν ενισχυτικές αστυνομικές δυνάμεις, ορισμένα άτομα εισήλθαν στο τμήμα και αφαίρεσαν από την αρχειοθήκη αντίτυπα πράξεων βεβαίωσης παράβασης. Αφού τα έκαψαν στον προαύλιο χώρο, αποχώρησαν όλοι μαζί.

SHARE:

24Media Network