Άδωνις Γεωργιάδης: "Είμαστε ανοιχτοί σε πρόταση συνεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ"

Άδωνις Γεωργιάδης: "Είμαστε ανοιχτοί σε πρόταση συνεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Το αποτέλεσμα των εκλογών σχολίασε ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Είμαστε ανοιχτοί σε κίνηση-πρόταση συνεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα αν εφόσον δεχτεί να υπογράψει συμφωνία. Μόνο τότε μπορεί να υπάρξει πάντρεμα".

"Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών ήταν μια προσωπική νίκη αλλά ταυτόχρονα μια μεγάλη δοκιμασία για την χώρα. Η ψήφος των Ελλήνων ήταν ψήφος οργής γιατί νομίζει ότι θα μείνουμε στο ευρώ χωρίς να τηρηθεί η συμφωνία. Αυτό δεν ισχύει… οι δυνάμεις του λαϊκισμού κατάφεραν με την πολιτική τους να πείσουν τον κόσμο ότι όλα είναι δυνατά".

Όσον αφορά την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: "Πράγματι ο κ. Τσίπρας έκανε μια ιστορική επιτυχία. Θέλω να δω όμως τον κ. Τσίπρα τι θα κάνει όταν τον φωνάξουν οι δανειστές μας, να υπογράψει την συμφωνία προκειμένου να πάρει την επόμενη δόση. Η επιτυχία φέρνει και μεγαλύτερη ευθύνη και περισσότερα βάρη προς τον ελληνικό λαό. Τότε θέλω να τον δω".

Για την είσοδο της Χρυσής Αυγής, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά. "'Όταν ανακαλύψουν οι Έλληνες τι εστί Χρυσή Αυγή θα είναι αργά. O κόσμος ψήφισε από αντίδραση Χρυσή Αυγή για του λέγαμε ότι δεν πρέπει, δεν είναι στο σύστημα και αυτοί το έκαναν. Είναι ντροπή που ο κ.  Μιχαλολιάκος έκρυψε τεχνηέντως την αλήθεια της Χρυσής Αυγής. Η πραγματικότητα είναι φρίκη."

SHARE:

24Media Network