Ανδ. Παπαδόπουλος: “Αδιανόητο να ψαρεύουμε στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής”

Ανδ. Παπαδόπουλος: “Αδιανόητο να ψαρεύουμε στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής”
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος. Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, η συνεδρίαση του Eurogroup και πιθανότατα και ο ανασχηματισμός συζητήθηκαν στις χωριστές συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός με τους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, για το άνοιγμα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

“Είναι αδιανόητο να μιλάμε για παραπλανημένους και να ψαρεύουμε στα θολά νερά της ΧΑ, την ίδια τακτική είχε το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ μπας και πάρει ψηφαλάκια, άθλια πρακτική πραγματικά”, δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τους καλύτερους υποψηφίους χωρίς άλλο κριτήριο, ενώ για τις ευρωεκλογές δήλωσε ότι στόχος είναι να εκλεγεί πρόεδρος της Κομισιόν ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών Μάρτιν Σουλτς.

“Σημασία να υπάρχει ένα κόμμα όπως το δικό μας στην Ευρωβουλή που θα προσθέσει ευρωβουλευτές, γιατί η αναμέτρηση με τον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κομμάτος Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ είναι οριακή”, είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα