Εditorial: Αξίζει στους Έλληνες, να ψηφίσουν χωρίς φόβο

ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το NEWS 247 παίρνει θέση ενόψει των εκλογών και σας καλεί να ψηφίσετε όπως αξίζει σε έναν πολίτη κάθε σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας. Με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, αλλά χωρίς φόβο

Η ώρα να μιλήσουν οι πολίτες αυτή της χώρας έφτασε και όπως κάθε εκλογική διαδικασία και αυτές οι εκλογές έχουν τη σημασία τους και θα καθορίσουν τα επόμενα βήματά μας.

Δεν χρησιμοποιούμε τη λέξη «κρίσιμες» εκλογές, γιατί αυτό εννοείται κάθε φορά, που ο λαός κάνει μια τόσο σημαντική επιλογή.

Το NEWS 247 με την εμπειρία άλλων 4 Εθνικών Βουλευτικών Εκλογών,  κάλυψε την προεκλογική περίοδο, δίνοντας φωνή σε όλα τα κόμματα που σέβονται τη Δημοκρατία και τη νομιμότητα και φιλοξενώντας όσους περισσότερους υποψηφίους ήταν δυνατόν. 

Με νεύρο και δύναμη, ακομμάτιστα, χωρίς φόβο και με σεβασμό προς όλους εσάς, που μας διαβάζετε, μας ακολουθείτε, μας σχολιάζετε και μας κριτικάρετε σκληρά, αλλά δίκαια κάθε μέρα.

Και σε εσάς απευθυνόμαστε και πάλι, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, που ως συνέχεια των τελευταίων 5 ετών, επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί ως ο ασκός του Αιόλου, που μπορεί να καταστρέψει τη χώρα.

Η θέση μας είναι ότι οι πολίτες αυτής της χώρας, έχουν περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια, έχουν θυσιάσει πολλά, έχουν τιμωρηθεί υπέρμετρα και έχουν υποφέρει και στην καθημερινότητά τους και στην ψυχολογία τους.

Από την κατάρρευση της Lehman Brothers, μέχρι την έλευση της κρίσης στην Ελλάδα, το ορόσημο του Καστελόριζου, τα σκληρά μέτρα και τις ταπεινώσεις στις Συνόδους Κορυφής, ο ελληνικός λαός κλήθηκε αρκετές φορές να αποφασίσει υπό τη Δαμόκλειο Σπάθα μιας επερχόμενης καταστροφής.

Ένας φόβος καθημερινός, μπήκε στη ζωή του πολίτη και εμπότισε κάθε δραστηριότητά του και κάθε επιλογή του.

Εμείς λέμε ότι οποιαδήποτε και αν είναι η απόφαση κάθε ψηφοφόρου την Κυριακή, θα πρέπει να ληφθεί με υπευθυνότητα, με τη σκέψη του στο πώς θα καλυτερέψει τη ζωή του και τη ζωή των παιδιών του, αλλά χωρίς φόβο.

Οι εκλογές, το πολύτιμο αυτό διαμάντι του στέμματος της Δημοκρατίας, δεν μπορεί να παρουσιάζονται αποκλειστικά ως Αρμαγεδδών. Ο λαός δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως «σοφός», όταν εικάζουμε ότι θα αποφασίσει αυτό που θέλουμε και ως «νήπιο», όταν υποθέτουμε ότι η απόφασή του δεν θα μας αρέσει.

Ούτε «σοφός» είναι ο πολίτης, ούτε «νήπιο». Είναι Έλληνας πολίτης και καλείται να κάνει μια επιλογή για το μέλλον του.

Στην άλλη άκρη του φόβου, βρίσκεται η ελευθερία και αξίζει σε αυτό το λαό, με όσα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια, να πάει στις κάλπες και να ψηφίσει χωρίς να φοβάται.  Όχι ασύδοτα, αλλά ελεύθερα και ελεύθερα να αναλάβει την ευθύνη για το που θα πάει η χώρα τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Αξίζει να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και μέσω της εμπειρίας των τελευταίων ετών και στον συλλογικό νου αυτής της χώρας. Την επομένη των εκλογών, νικητές και ηττημένοι στην κάλπη, θα είμαστε πάλι εδώ να παλέψουμε ενωμένοι και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, που είναι πραγματικές και είναι μπροστά μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλευτικές εκλογές 2015
SHARE:

24Media Network