Εκλογές 2015. Κουτσούμπας: Ζήτησα από την κα. Θάνου την ελεύθερη διέλευση από τα διόδια

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στο 1649 εκλογικό Τμήμα (2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας) για τον δεύτερο γύρο αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών, την Κυριακή 25 Μαΐου 2014.
(EUROKINISSI)
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στο 1649 εκλογικό Τμήμα (2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας) για τον δεύτερο γύρο αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών, την Κυριακή 25 Μαΐου 2014. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο γγ του ΚΚΕ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας και ζήτησε από τους πολίτες να μην αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που τους δίνεται να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας (Vid)

"Καλούμε όλους να πάνε στην κάλπη, να μην καθίσουν σπίτι τους σήμερα, είναι κρίσιμες οι εποχές, έρχονται δύσκολες μέρες και με ένα δυνατό ΚΚΕ θα μπορέσουμε να ανοίξουμε τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας", επισήμανε ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Νέα Ιωνία, όπου άσκησε το εκλογικό του καθήκον.

Παράλληλα, ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μ,ε την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Β. Θάνου, κατά την οποία της ζήτησε να να είναι ελεύθερα τα διόδια σε όλη τη χώρα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στην άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

"Ταυτόχρονα θα ήθελα να πω ότι μόλις πριν από λίγο επικοινώνησα με την Πρωθυπουργό κ. Θάνου και της έθεσα το εξής σοβαρό ζήτημα : ενώ υπήρχε υπόσχεση, εκτός από την απόφαση της διακομματικής, αλλά και απόφαση της κυβέρνησης να είναι αυτές τις μέρες ανοιχτά τα διόδια έτσι ώστε ο λαός μας που πληρώνει τόσα χαράτσια και τόσους φόρους, σήμερα τουλάχιστον να μπορεί να πάει να ψηφίσει" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.

Επισήμανε ότι «αντίθετα ερχόμενος το πρωί από την Λιβαδειά που είναι η δεύτερη εκλογική μου περιφέρεια, είδα ότι ουρές των ανθρώπων που έβγαιναν να πάνε να ψηφίσουν πλήρωναν στα διόδια».

"Η κ. Πρωθυπουργός με ευχαρίστησε για την ενημέρωση καταρχήν,η ίδια είχε ενημέρωση ότι σήμερα θα δινόταν εντολή για να είναι ανοιχτά τα διόδια αλλά μέχρι στιγμής δεν ισχύει. Μου είπε ότι θα επιληφθεί του θέματος, ελπίζω να ευοδωθεί αυτή η προσπάθειά μας, δεν μπορεί ο λαός μας ακόμα και σήμερα που πάει να ψηφίσει και να επιλέξει τα κόμματα που θα τον εκπροσωπήσουν να πληρώνει χαράτσια στους εθνικούς δρόμους, που άλλωστε έπρεπε να είναι λαϊκή περιουσία" κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κ.Κ.Ε
SHARE:

24Media Network