Εκλογές 2015. Λεβέντης: Προσδοκώ ένα μεγάλο ποσοστό, άνω του 5 και 6%

Ο πρόεδρος της "Ένωσης Κεντρώων" Βασίλης Λεβέντης ψηφίζει για τις εθνικές εκλογές σε εκλογικό τμήμα στο Περιστέρι την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο πρόεδρος της "Ένωσης Κεντρώων" Βασίλης Λεβέντης ψηφίζει για τις εθνικές εκλογές σε εκλογικό τμήμα στο Περιστέρι την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Αισιόδοξος ο Βασίλης Λεβέντης για το ποσοστό της Ένωσης Κεντρώων στη σημερινή εκλογική διαδικασία. Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου (Vid)

Εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος o Βασίλης Λεβέντης δήλωσε ότι παρόλο που έχει δεχτεί πολύ πόλεμο και εκτοξεύτηκε πολλή λάσπη εναντίον του, ο ίδιος ευελπιστεί ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για την παράταξή του. Ενώ, εκτιμά ότι δεν θα λάβει μικρά ποσοστά, αντιθέτως "βλέπει" ένα 5 με 6%, καθώς η Μακεδονία εκτιμά ότι θα του δώσει πάνω από 15%.

ADVERTISING

"Το τελευταίο δεκαήμερο εκτοξεύθηκε πολύ λάσπη εναντίων μου και εναντίων της Ένωσης Κεντρώων, νομίζω ότι ο λαός θα μιλήσει ιδιαίτερα η νεολαία. Προσδοκώ μεγάλο ποσοστό, όχι 3 ή 4% προσδοκώ άνω του 5 και 6%. Είναι η Μακεδονία που θα δώσει πάνω από 15%", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ένωση Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης
SHARE:

24Media Network