Εκλογές 2015. Λεβέντης: Θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι το βράδυ της Κυριακής

Εκλογές 2015. Λεβέντης: Θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι το βράδυ της Κυριακής
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία

Την Πέμπτη το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε  στο Θέατρο Περοκέ, η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Ξεκινώντας να αναλύει το μεταρρυθμιστικό πλαίσιο που προτείνει, δήλωσε:

«Στην Ένωση Κεντρώων συνοδεύουμε την διαμαρτυρία με προτάσεις σοβαρές και υπεύθυνες. Πρέπει να δώσουμε την μάχη της ανάπτυξης, κυρίως στην περιφέρεια. Να ξαναφέρουμε τους νέους μας που έφυγαν στο εξωτερικό και άλλους που έχουν φύγει χρόνια και ονειρεύονται να επιστρέψουν σε μια μεγάλη και σοβαρή πατρίδα».

«Ζητάμε για τους νέους, μικρή ή και μηδαμινή φορολόγηση και μικρά η μηδαμινά ασφάλιστρα για τα πρώτα 5 χρόνια της εργασίας τους».

«Θέλουμε να μείνουμε στο Ευρώ, να μείνουμε στην Ευρώπη, να γίνουμε σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος. Δεν θέλουμε  όμως να είμαστε υποτελείς των δανειστών. Θέλουμε να φτιάξουμε μια Ελλάδα με πλεονάσματα, περήφανη που να είναι όρθια».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι η αποστολή του κόμματος είναι να υλοποιηθούν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, ώστε μετέπειτα οι δανειστές να κουρέψουν το Ελληνικό χρέος, όπως έχουν ρητά υποσχεθεί.

Απέναντι σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κοινό που τον χειροκροτούσε συνεχώς, δήλωσε:

«Είμαι περήφανος που αυτά τα 30 χρόνια, είχαν αυτή την όμορφη κατάληξη. Θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι το βράδυ της Κυριακής».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα