Εκλογές 2015. Μεϊμαράκης: 'Την Κυριακή θα είμαστε πρώτο κόμμα'

Επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στο Σύνταγμα το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στο Σύνταγμα το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε το περίπτερο του κόμματος στην πλατεία Συντάγματος και παρατήρησε πως εκεί πρωτοπήγε ως ΟΝΝΕΔιτης, έπειτα ως υποψήφιος βουλευτής και γραμματέας του κόμματος και τώρα ως πρόεδρός του

Στο κεντρικό προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα πήγε το πρωί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία. «Εδώ πρωτοήρθα ως ΟΝΝΕΔιτης, μετά ως υποψήφιος βουλευτής, ως γραμματέας, τώρα ξανάρθα ως πρόεδρος του κόμματος» είπε απευθυνόμενος σε νέους και νέες της ΝΔ ο κ.Μεϊμαράκης.

Επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στο Σύνταγμα το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015.
(PHASMA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ)
Επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στο Σύνταγμα το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015. (PHASMA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ) PHASMA

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι αυτό που θέλει για κάθε Έλληνα χρόνο με το χρόνο είναι να πάει τη ζωή του μπροστά. «Χρόνο με το χρόνο να ξαναβρούμε την ελευθερία μας, την ανθρωπιά μας, τη δημοκρατία μας και η παλιότερη γενιά να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γυρίσουν οι νέοι πίσω».

Ο κ.Μεϊμαράκης είπε επίσης ότι δεν έχει μαγικό κουμπί και κατηγόρησε τους αντιπάλους για αλαζονεία και στρατηγικό κενό.

«Καταφέραμε η ΝΔ να είναι ξανά μεγάλος πυλώνας της πολιτικής ζωής. Να περπατάμε εδώ στο Σύνταγμα με το κεφάλι ψηλά και να μη μας λέει κάνεις τίποτε, να ξαναβάλουμε τη ΝΔ μπροστά και για αυτό την Κυριακή θα είμαστε πρώτο κόμμα, και θα προχωρήσουμε με όσους θέλουν», συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Βαγγέλης Μεϊμαράκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Με νέους στο Μοναστηράκι ο Αλέξης Τσίπρας. Ζήτησε προγνωστικά από τους δημοσιογράφους

SHARE:

24Media Network