Επαναληπτικές εκλογές 2019: Τα αποτελέσματα στους μεγάλους δήμους

Επαναληπτικές εκλογές 2019: Τα αποτελέσματα στους μεγάλους δήμους
Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας MotionTeam

Τα αποτελέσματα στους μεγάλους δήμους της χώρας ξεκαθάρισε αρκετά νωρίς. Μεγάλοι νικητές οι Μπακογιάννης, Ζέρβας, Μώραλης και Πελετίδης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ο μεγάλος νικητής στη μάχη για τη διαδοχή του Γιώργου Καμίνη στο δήμο της Αθήνας μετά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής.

Ο υποψήφιος που στηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία εξασφαλίζει το 65,2% έναντι 34,7% του Νάσου Ηλιόπουλου που υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Θεσσαλονίκη υπήρξε ανατροπή. Ο Κώστας Ζέρβας, παρά το γεγονός ότι υπολειπόταν με 9 μονάδες από τον Νίκο Ταχιάο στον πρώτο γύρο, όχι μόνο κάλυψε το χαμένο έδαφος αλλά θριάμβευσε με 67,1% έναντι 32,9%.

Στον Πειραιά επανεκλέγεται ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μώραλης με 57,9% ενώ ο Νίκος Βλαχάκος συγκέντρωσε 42,1&.

Στην Πάτρα πρώτευσε με θρίαμβο ο Κώστας Πελετίδης με 71,1% ενώ στο Ηράκλειο επανεκλέγεται ο Βασίλης Λαμπρινός με 52,25% έναντι 47,75% του Γιάννη Κουράκη.

Στη Λάρισα τέλος ο νυν δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης επανεκλέγεται επίσης με 57,7% έναντι 42,36% της Ρένας Καραλαριώτου.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα