Επιστρέφει Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας

Επιστρέφει Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες AP

Σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός δεν καταφέρει να παραστεί στην ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής, η οποία έχει μετατεθεί για το πρωί της Τρίτης, τότε θα εκπροσωπηθεί από τον Πέδρο Σάντσεθ και τον Αντόνιο Κόστα - Κανονικά η συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Στην Ελλάδα επιστρέφει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά τη διακοπή της έκτακτης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συνεχίσει τις προεκλογικές του δραστηριότητες αφού διανύουμε την τελευταία εβδομάδα πριν τις εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει απόψε σε κομματική συγκέντρωση στο Ηράκλειο, ενώ η προγραμματισμένη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ θα πραγματοποιηθεί κανονικά όπως έχει προγραμματιστεί.

Όσο για τη Σύνοδο Κορυφής, εφόσον ο πρωθυπουργός δεν καταφέρει να παραστεί στην διαδικασία ψηφοφορίας για την επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν τις θέσεις της ΕΕ, τότε θα εκπροσωπηθεί από δύο σοσιαλιστές πρωθυπουργούς τον Πέδρο Σάντσεθ της Ισπανίας και τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα