Επίθεση με νεράντζια στον Α. Κακλαμάνη

Έντονα αποδοκιμάστηκε από νεαρούς ο Απόστολος Κακλαμάνης ως ομιλητής στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης αλλά και το κλιμάκιο στο οποίο συμμετείχαν ο Γιάννης Βούρος και ο Γιώγος Ανωμερίτης. Οι νεαοί μάλιστα εκτόξευσαν νεράτζια και ποτοκάλια εναντίον των στελχών του κόμματος. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Eurokinissi
Ένταση κατά τη διάρκεια συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Πέταξαν νεράντζια στον Α. Κακλαμάνη. Διαβάστε πώς αντέδρασε
- 13 Ιουνίου 2012 13:03
Επεισοδιακή ήταν η ομιλία, του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη στη Νέα Σμύρνη.
Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ, νεαροί του πέταξαν νεράτζια και έβρισαν τον ίδιο και άλλους υποψηφίους που βρίσκονταν στην περιοχή.
Ο Απόστολος Κακλαμάνης, οργισμένος μάζεψε από κάτω ένα νεράντζι και κρατώντας το είπε: “Ιδού τα επιχειρήματα της σύγχρονης Αριστεράς και η Χρυσή Αυγή χρειάζεται αυτούς και αυτοί την Χρυσή Αυγή”.