Ευρωεκλογές: “Θρίλερ” για την Λατινοπούλου – “Επιτέλους θα επικρατήσει η άνοδος της λογικής”

Διαβάζεται σε 1'
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Αφροδίτη Λατινοπούλου GLOMEΧ/ΑΝΤ1

Μια θέση στην ευρωβουλή ενδέχεται να καταλαμβάνει η «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Τι δήλωσε.

Πάνω από το 3%, με την εκλογή ευρωβουλευτή να μην έχει εξασφαλιστεί μέχρι στιγμής, βρίσκεται το ακροδεξιό κόμμα «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Με ενσωματωμένο περισσότερο από 60% των ψήφων, η επίδοση της «Φωνής Λογικής» βρίσκεται στο 3,05% με το τοπίο να είναι ακόμη ρευστό.

Η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου πραγματοποίησε την πρώτη της δήλωση για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, τα οποία εμφανίζουν το ακροδεξιό μόρφωμα να έχει σημαντική άνοδο σε σχέση με τις εθνικές εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με στεναχωρεί πολύ το γεγονός της μεγάλης αποχής. Δυστυχώς, το παλαιό πολιτικό σύστημα έχει χάσει την αξιοπιστία του. Είμαστε εδώ όμως δυνατοί. Δεν επικρατεί καμία ακροδεξιά, επιτέλους θα επικρατήσει είναι η λογική και η άνοδος της λογικής» είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η τελική εκτίμηση του exit poll έδινε στην Λατινοπούλου ποσοστό από 2,2% έως 3,6%, ενώ η ασφαλής εκτίμηση εκ μέρους της Singular Logic, που προκύπτει από το 64% της επικράτειας, είναι ότι επτά κόμματα, χωρίς την «Φωνή Λογικής», μπαίνουν στην Ευρωβουλή.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα