Γαλάτω Αλεξανδράκη: Εμφανίστηκε η “άγνωστη” ευρωβουλεύτρια της Ελληνικής Λύσης

Διαβάζεται σε 1'
Γαλάτω Αλεξανδράκη
screenshot/ΔΕΛΤΑ ΝEWS

Τις πρώτες της τηλεοπτικές δηλώσεις έκανε η ευρωβουλεύτρια της Ελληνικής Λύσης Γαλάτω Αλεξανδράκη, η 76χρονη κτηνοτρόφος που συγκέντρωσε πάνω από 50 χιλιάδες ψήφους χωρίς καμία προεκλογική συνέντευξη.

 

Την πρώτη της εμφάνιση on camera έκανε η εκλεγμένη ευρωβουλέυτρια με την Ελληνική Λύση, Γαλάτω Αλεξανδράκη, με την ίδια να δηλώνει πως ούτε εκείνη ξέρει πώς κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο ευρωκοινοβούλιο.

Υπθυμίζεται πως η 76χρονη κτηνοτρόφος εκλέχθηκε ευρωβουλεύτρια με την Ελληνική Λύση συγκεντρώνοντας 51.267 ψήφους χωρίς η ίδια να έχει πραγματοποιήσει οποιαδήποτε συνέντευξη προεκλογικά κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται για την ταυτότητά της μετά τα εκλογικά αποτελέσματα.

Η κ. Αλεξανδράκη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να εμφανιστεί στην κάμερα του ΔΕΛΤΑ NEWS κάνοντας και τις πρώτες μετεκλογικές δηλώσεις της. Αναλυτικότερα η 76χρονη κτηνοτρόφος ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό… Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα