Για ακροδεξιά ρητορική κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό

Greeces main opposition SYRIZA party Congress in the Indoor Hall of Tae Kwon Do in Paleo Faliro, Athens, Greece on January 3, 2015. /           Tae Kwon Do   ,   3  2015.
Greeces main opposition SYRIZA party Congress in the Indoor Hall of Tae Kwon Do in Paleo Faliro, Athens, Greece on January 3, 2015. / Tae Kwon Do , 3 2015. NICK PALEOLOGOS / SOOC

Απαντώντας στη δήλωση του πρωθυπουργού από τον φράχτη του Έβρου, η Κουμουνδούρου καλεί τον κ. Σαμαρά να διαβάσει τις θέσεις της για το μεταναστευτικό

Έντονη είναι η κριτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά το πρωί της Δευτέρας από τις Καστανιές Έβρου, σχετικά με το φράχτη στα σύνορα της χώρας. Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως ο πρωθυπουργός θα έπρεπε "να ντρέπεται που έχει μετατρέψει τη χώρα σε αποθήκη εξαθλιωμένων, ανθρώπινων ψυχών"! Η Κουμουνδούρου καλεί τέλος τον κ. Σαμαρά να διαβάσει τις θέσεις του κόμματος για το θέμα "και αν μπορεί να αντιπαρατεθεί σε αυτές με επιχειρήματα"!

Διαβάστε όλο το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ

"Πιστός στην ακροδεξιά του ρητορική, ο κ. Σαμαράς θυμήθηκε τους μετανάστες για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να ντρέπεται που έχει μετατρέψει τη χώρα σε αποθήκη εξαθλιωμένων, ανθρώπινων ψυχών, έχει το θράσος να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχρονική απουσία μιας ολοκληρωμένης και ρεαλιστικής μεταναστευτικής πολιτικής σε ευρωπαϊκό πλαίσιο. Αντί ο κ. Σαμαράς να φωτογραφίζεται δίπλα σε φράχτες, περιμένουμε να διαβάσει τις θέσεις μας για το ζήτημα και αν μπορεί να αντιπαρατεθεί σε αυτές με επιχειρήματα".

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

(Πηγή φωτογραφίας sooc.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλευτικές εκλογές 2015, Αντώνης Σαμαράς, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σαμαράς: Κάποιοι θέλουν να γκρεμίσουν το φράκτη, να τον ρίξουν

Ο Σαμαράς πέρασε πεζός τα σύνορα για να γιορτάσει τη Νέα Χρονιά με τους Τούρκους στρατιώτες

SHARE:

24Media Network