Γραμματικάκης: Οι ευρωεκλογές θα κρίνουν πώς θα συνεχίσει το Ποτάμι την πολιτική του πορεία

Γραμματικάκης: Οι ευρωεκλογές θα κρίνουν πώς θα συνεχίσει το Ποτάμι την πολιτική του πορεία
Ο Γιώργος Γραμματικάκης Eurokinissi

Για όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις ενόψει των ευρωεκλογών, αλλά και τη σημασία τους για την μετέπειτα πορεία του Ποταμιού, μίλησε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, Γιώργος Γραμματικάκης.

Κρίσιμες για το Ποτάμι χαρακτήρισε τις επικείμενες ευρωεκλογές ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στις κάλπες της Κυριακής, Γιώργος Γραμματικάκης. “Από αυτές θα κριθεί η δυνατότητα του κόμματος να συνεχίσει την πολιτική του πορεία” δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

Στην ερώτηση “γιατί Ποτάμι” απάντησε: “Κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε μια εικόνα διάλυσης τον τελευταίο καιρό. Από την άλλη κανείς δεν αμφισβητεί ότι το Ποτάμι είχε μια σταθερή γραμμή, αταλάντευτα ευρωπαϊκή και ότι βοήθησε την κοινοβουλευτική διαδικασία και έχει τολμηρές ιδέες. Αυτό κάνει την παρουσία του αναγκαία. Ελπίζω να φανεί και στις μεθαυριανές κάλπες. Κρίσιμη διαδικασία οι ευρωεκλογές γιατί θα κριθεί η δυνατότητά του να συνεχίσει την πολιτική του πορεία”.

Πρόσθεσε ότι του προκαλεί μελαγχολία η συζήτηση στη χώρα γιατί ενώ βαδίζουμε προς τις ευρωεκλογές, πολύ λίγο μιλάμε για την Ευρώπη.

“Οι Ευρωπαίοι αισθάνονται ξένοι προς το κοινό τους σπίτι και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό” είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι οραματίζεται όπως και πολύ άλλοι μια καλύτερη Ευρώπη αλλά δεν αμφισβητεί τα μεγάλα της επιτεύγματα, όπως είναι η κινητικότητα στην αγορά εργασίας γιατί “δυστυχώς η Ελλάδα δεν μπορεί να δώσει σε πολλούς εργαζόμενους μια αξιοπρεπή διέξοδο” όπως είπε.

Εκτίμησε ότι η Ευρώπη θα μείνει σε πλήρη αφασία αν δεν αλλάξει, ότι οι πολιτικές ηγεσίες της δεν είναι στο ύψος των περιστάσεων και ζήτησε μια πιο κοινωνική Ευρώπη που θα αντιπροσωπεύει τους λαούς και θα ξανααγαπηθεί από τους λαούς, όπως τα πρώτα της χρόνια.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version