Καμίνης για Σακελλαρίδη: Γνώρισα έναν νέο άνθρωπο. Έχω την ελπίδα ότι θα έχουμε μία καλή συνεργασία

Καμίνης για Σακελλαρίδη: Γνώρισα έναν νέο άνθρωπο. Έχω την ελπίδα ότι θα έχουμε μία καλή συνεργασία
ICON

Τι δήλωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης για την εκλογική του νίκη. Τα επόμενα βήματα και η επόμενη μέρα του Γ. Σακελλαρίδη

"Ακόμη πιο αισιόδοξος για το μέλλον της Αθήνας", δήλωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σχολιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα του δεύτερου γύρου αυτοδιοικητικών εκλογών.

"Οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ψήφισαν για την Αθήνα, έβαλαν την πόλη πάνω από την πόλωση και τον κομματισμό, υπερασπίστηκαν μια πόλη δημοκρατική, μια πρωτεύουσα ευρωπαϊκή", σημείωσε.

Παράλληλα, καλωσόρισε τον αντίπαλό του, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, στο δημοτικό συμβούλιο, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα έχουν μια αποδοτική συνεργασία.

"Χάρηκα γιατί στην αντιπαράθεση αυτή γνώρισα ένα νέο άνθρωπο, τον οποίο καλωσορίζω στο δημοτικό συμβούλιο. Έχω την ελπίδα ότι με τον κ. Σακελλαρίδη και με το σύνολο της δημοκρατικής αντιπολίτευσης θα έχουμε μια καλή συνεργασία. Πολίτες της Αθήνας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Με το σημερινό αποτέλεσμα γίνομαι ακόμα πιο αισιόδοξος για το μέλλον της Αθήνας".

Παραδοχή ήττας από Σακελλαρίδη

Μήνυμα αισιοδοξίας για το εκλογικό αποτέλεσμά του, έστειλε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Αποδείξαμε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο», τόνισε και πρόσθεσε: «Δώσαμε ένα δύσκολο αγώνα χωρίς εκπτώσεις στις αξίες μας». Ο Γ. Σακελλαρίδης συνεχάρη τον Γ.Καμίνη για την επανεκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE: