Κανέλλη: "Το όλοι μαζί το αφήνω στον Καραγκούνη"

ΑΘΗΝΑ-Βουλή 2η μέρα - συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης// ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Βουλή 2η μέρα - συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης// ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε η Λιάνα Κανέλλη σχολιάζοντας τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα, την πτώση του ΚΚΕ και την Χρυσή Αυγή

"Ο λαός έκανε ναζιστική επιλογή", είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1.

"Φαίνεται ότι κάποιοι καλλιέργησαν τη βία ως πιθανότητα εξόδου από την κρίση. Για το κόμμα μου το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Το κόμμα μου δεν αλλάζει τις θέσεις του με βάση το αποτέλεσμα", συνέχισε και πρόσθεσε:

"Ο δικομματισμός έγινε διπολισμός. Οι κίνδυνοι είναι πολύ περισσότεροι. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αρνητικό για τη χώρα. Συνολικά έχουμε στροφή στη συντήρηση. Έρχονται πάρα πολύ δύσκολες μέρες και ώρες.

Σπανίως θα έρχομαι πλέον. Διότι η Χρυσή Αυγή θα έρχεται στα στούντιο και θα έρχεται με τους όρους της. Η πρωτοφανής παρέμβαση του ξένου παράγοντα στις εκλογές πρέπει να προβληματίσει τους πάντες. Το όλοι μαζί θα το αφήσω μόνο στον Καραγκούνη και στην εθνική ομάδα.

Μια προειδοποίηση από εμάς. Το ΚΚΕ ξέρει να στέκεται όρθιο. Σε τεχνικά διλήμματα που θα οδηγήσουν σε εμφυλιοπολεμικές τακτικές δεν θα συμμετέχουμε. Δεν θα συμβάλλουμε σε διλήμματα εμφυλιακού τύπου, δεν θα καθίσουμε σε κανένα τραπέζι να μιλήσουμε χωρίς το ιδεολογικό μας όπλο και το φυσικό παρά πόδα", συμπλήρωσε.

"Με 'γεια και με υπουργείο εύχομαι στη Χρυσή Αυγή, με τα λοστάρια. Όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή δεν έχουν κανένα άλλοθι. Είναι απελπισμένοι που στοχοποιούν εχθρούς. Τα άλλοθι σήμερα τελειώνουν εδώ. Αυτοί που ψηφίσαν Χρυσή Αυγή, είναι εκφασισμένοι ψηφοφόροι", κατέληξε.

SHARE:

24Media Network