Καρατζαφέρης: Χρηματίστηκαν τα στελέχη που έφυγαν

Συνάντηση του πρωθυπουργού Π. Πικραμμένου με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργο Καρατζαφέρη, Δευτέρα 21 Μαΐου 2012. (EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σχετικά με τα στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα του και προσχώρησαν στη ΝΔ

Νέα βόμβα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ που άφησε σαφείς αιχμές για χρηματισμό των στελεχών του που προσχώρησαν στη ΝΔ.

"Είναι πράγματα που φοβίζουν και πανικοβάλλουν αυτόν που γνωρίζει. Μου είπαν βουλευτές μου, ότι τους προσέγγιζαν και ότι προθυμοποιήθηκαν κάποιοι να τους "λύσουν τα προβλήματά τους". Ήξεραν αναλυτικά τι λογαριασμό είχαν και τι χρωστούσαν σε κάθε τράπεζα και πως θα μπορούσε να "μηδενιστεί"! Όλα αυτά δεν μπορεί να τα γνωρίζει ένα κόμμα. Σαφώς τους τα δώσανε" είπε σε συνέντευξη του στο Βήμα FM ο Γιώργος Καρατζαφέρης και συνέχισε:

"Χρησιμοποίησαν πάλι τον "πρόθυμο" κ. Σαμαρά, όπως και το 1993, που ο Κρίστοφερ είπε ότι θα είχαμε εκλογές στις 10 Νοεμβρίου. Βεβαίως και μιλώ για χρηματισμό. Ποιος είπε όχι; Δεν ξέρω τι έγινε με αυτούς που έφυγαν. Ξέρω όμως τι έγινε με αυτούς που δεν έφυγαν. Τους είπαν ότι "θα κλείσουν τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους στις τράπεζες".

Επιπλέον έκανε λόγο για "πολιτική αγυρτεία, αλητεία και ανικανότητα" από την πλευρά της ΝΔ που έφτασε στο σημείο να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του πρέσβη, Γ. Γεωργίου. "Δεν θέλουν να μαζέψουν ψήφους. Τους ενδιαφέρει το πώς θα διαλύσουν τον Καρατζαφέρη. Αυτή είναι η όλη ιστορία" σημείωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ και τον κατηγόρησε ότι προσπάθησε να τον εξαγοράσει. "Μου ζήτησε ο κ. Σαμαράς, μέσω ενός κοινού φίλου και γνωστού εκδότη, να συνεργαστούμε. Του είπα ότι βλέπω το ενδεχόμενο συνεργασίας τριών κομμάτων, τύπου Ιταλίας. Αλλά να διατηρεί την αυτονομία του το κάθε κόμμα, στα επιμέρους θέματα. Όχι στη ''σαλαμοποίηση" υπογράμμισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

"Συναντήθηκα με τον κ. Σαμαρά και του είπα ότι μπορώ να αρχίσω να συζητώ το ενδεχόμενο να κατέβουν τρία κόμματα μαζί στις εκλογές, διατηρώντας όμως το καθένα την αυτοτέλειά του. Μου είπε "να έλθω εγώ με ό, τι θέλω". Αυτή ήταν η πρώτη προσπάθεια εξαγοράς. Δηλαδή, να πουλήσω τους βουλευτές μου και τον κόσμο του ΛΑΟΣ που με παρακολούθησε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο" κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ

SHARE:

24Media Network