Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ για έλλειψη ψηφοδελτίων στη Θεσσαλονίκη

Στιγμιότυπο από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ στο θέατρο "Διάνα" την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Στιγμιότυπο από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ στο θέατρο "Διάνα" την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Το κόμμα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για σημαντική έλλειψη ψηφοδελτίων στην Μακεδονία

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει πρωτοφανή έλλειψη ψηφοδελτίων στην Α' Θεσσαλονίκης και αλλού, με αποτέλεσμα όπως αναφέρουν να διεξάγεται η εκλογική διαδικασία χωρίς ψηφοδέλτια του κόμματος σε σειρά εκλογικών τμημάτων.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:

"Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ καταγγέλλει το γεγονός ότι από τις πρώτες ώρες της ψηφοφορίας στην Α' Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε σημαντική έλλειψη ψηφοδελτίων της, με αποτέλεσμα σε μερικά εκλογικά τμήματα η διαδικασία να διεξάγεται χωρίς καν να υπάρχει ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ!

Παρά το γεγονός ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας παρέλαβαν εγκαίρως επαρκή αριθμό ψηφοδελτίων, σε όλους τους δήμους της Α' περιφέρειας Θεσσαλονίκης, σε μεγάλο αριθμό εκλογικών τμημάτων δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, όπως διαπιστώθηκε από δεκάδες καταγγελίες πολιτών, αλλά από τους ελέγχους που έκαναν οι εκλογικοί επόπτες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ.

Ο πολυδάπανος κρατικός εκλογικός μηχανισμός εμφανίζεται ανίκανος να διασφαλίσει ένα στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα, ειδικά όταν αφορά δυνάμεις που μάχονται την κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική.

Πώς να σχολιάσουμε το γεγονός ότι σχηματισμοί που βασίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις εισφορές των μελών τους, αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε και το τύπωμα των ψηφοδελτίων, αλλά ακόμη και το στοιχειώδες –να φτάσουν τα ψηφοδέλτια στα εκλογικά τμήματα- δεν μπορεί ή δεν θέλει να το εξασφαλίζει το κράτος, η Περιφέρεια και οι Δήμοι;"

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλευτικές εκλογές 2015
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Ξύλο στο Κερατσίνι. Επίθεση χρυσαυγιτών σε μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ

SHARE:

24Media Network