Κώστας Καραμανλής στο NEWS 247: Διαψεύσαμε την εικόνα της διάλυσης

Κώστας Καραμανλής στο NEWS 247: Διαψεύσαμε την εικόνα της διάλυσης

O βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής μίλησε στο NEWS 247 για το αποτέλεσμα των εκλογών. Τι είπε για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την προσπάθεια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Ο βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών, σημειώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει η παράταξη της ευθύνης για τον τόπο. Μιλώντας στο NEWS 247, έδωσε συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον αγώνα που έδωσε, σημειώνοντας ότι ο αγώνας δόθηκε με συνέπεια και αίσθηση εθνικής ευθύνης.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κώστα Καραμανλή στο NEWS 247

"Ο ελληνικός λαός αποφάσισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να παραμείνουν στη διακυβέρνηση της χώρας. Τους συγχαίρω για το αποτέλεσμα, λοιπόν, και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους.

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε ένα δύσκολο αγώνα. Αυξήσαμε οριακά τις δυνάμεις μας και διαψεύσαμε την εικόνα διάλυσης που καταγραφόταν στις δημοσκοπήσεις έως πριν λίγο καιρό. Βέβαια, το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί.

Αν κάτι με ικανοποιεί προσωπικά –και ιδίως για αυτό θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρό μας Βαγγέλη Μεϊμαράκη- είναι ότι αυτός ο αγώνας δόθηκε με ειλικρίνεια, συνέπεια και απόλυτη αίσθηση εθνικής ευθύνης. Χωρίς πόλωση, χωρίς υποσχέσεις, χωρίς παλαιοκομματικά παιχνίδια.

Ως Σερραίος οφείλω να επισημάνω ότι για ακόμα μια φορά η περιφέρειά μας έδωσε την πρώτη θέση στη ΝΔ, με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά της στη χώρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό τις Σερραίες και τους Σερραίους, με τους οποίους ανταλλάξαμε προβληματισμούς, ελπίδες και ανησυχίες όλο αυτό το διάστημα.

Το είχα πει τον Ιανουάριο, θέλω να το πω και τώρα, κοιτάζοντας τους Νεοδημοκράτες στα μάτια: Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα παραμείνει η παράταξη της ευθύνης. Είναι μονόδρομος για εμάς να συνεχίσουμε σε αυτόν το δρόμο που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Με ψηλά το κεφάλι και βάζοντας πάνω απ’ όλα το καλό του τόπου". 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network