Κυρανάκης: Η έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ δεν καθησύχασε τον κόσμο

Κυρανάκης: Η έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ δεν καθησύχασε τον κόσμο
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΥΝΑΚΗΣ Eurokinissi

Για την κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, το debate, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και τα θέματα με την Τουρκία μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

Την κόντρα που έχει προκύψει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το debate σχολίασε μέσω του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Πρωινό Τανγκό”, μιλώντας στον Αντώνη Φουρλή, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νότιο τομέα Αθηνών αναφέρθηκε σε παλαιά δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έλεγε -σύμφωνα με τον κ. Κυρανάκη- ότι είναι λάθος επιλογή το debate μεταξύ δύο κομμάτων μόνο που προσβάλλει τη δημοκρατία.

Επανέλαβε τις γαλάζιες δεσμεύσεις για μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, μείωση του ΕΝΦΙΑ και την παροχή επιδομάτων για κάθε παιδί και σημείωσε ότι τα μέτρα αυτά είναι κοστολογημένα.

Σε σχέση με τα εθνικά θέματα και την Τουρκία, είπε ότι εφόσον ο στόχος ήταν ο καθησυχασμός του κόσμου, η κίνηση για έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ παραμονή του Αγίου Πνεύματος δεν συνέβαλε στο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Υποστήριξε ότι την Ελλάδα την συμφέρει η στρατηγική των χαμηλών τόνων ενώ τάχθηκε υπέρ των ΜΟΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα