Λαζαροπούλου αντί Κούνεβα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Αποτελέσματα των εκλογών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου 26/05/2019. (EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Η Κούνεβα δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι καθώς απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια και τη δημοτικότητα πριν λίγες εβδομάδες και δεν έχει ακόμη εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους για την 7η Ιουλίου.

Τη θέση της Κωνσταντίνας Κούνεβα, 8η στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, λαμβάνει η Γιώτα Λαζαροπούλου, πρώην ενοικιαζόμενη εργαζόμενη στον τραπεζικό τομέα και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα - πρώην Εθνοdata.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η Κωνσταντίνα Κούνεβα απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια και τη δημοτικότητα (δημότης του Δήμου Αθηναίων) στις 31/5/2019 και ως εκ τούτου, δεν έχει ακόμη εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους με τους οποίους θα διεξαχθούν οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Ποια είναι η Γιώτα Λαζαροπούλου

Η Γιώτα Λαζαροπούλου
Η Γιώτα Λαζαροπούλου

 

Η Γιώτα Λαζαροπούλου είναι πρώην ενοικιαζόμενη εργαζόμενη στον τραπεζικό τομέα και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα – πρώην Εθνοdata, χάρη στους αγώνες του οποίου εντάχθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους και συναδέλφισσες της στην Εθνική Τράπεζα ως τακτικό προσωπικό στη Διεύθυνση Πληροφορικής.

ADVERTISING

Η Γιώτα Λαζαροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λεβίδι Αρκαδίας, μετακόμισε με την οικογένειά της στην Αθήνα και αποφοίτησε από το 37 Λύκειο Αθηνών. Έχει πτυχίο Φυσικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακές σπουδές (D.E.A.) στο ENTPE στη Γαλλία και στο Πανεπιστήμιο του Nanking στη Κίνα, και είναι απόφοιτη του Τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας.

Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια πληροφορικής σε ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ και ΚΕΚ, ως επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Ενεργειακής Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Αθηνών και ως μηχανικός υπολογιστών στην Εθνοdata και στη συνέχεια στην Εθνική Τράπεζα. · Έχει επίσης εργαστεί ως συνοδός γκρούπ/ξεναγός σε ταξιδιωτικό γραφείο και έχει ταξιδέψει σε 24 χώρες.

Είναι ιδρυτικό μέλος και υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα με τους αγώνες του οποίου αναδεικνύεται ένα διαφορετικό πρόσωπο του συνδικαλισμού.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Εθνικές Εκλογές 2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκλογές 2019: Τα βιογραφικά των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2019: Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2019: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

SHARE:

24Media Network